Espanja - Suomi 14.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Onko Suomi mahdottoman tehtävän edessä Espanjaa vastaan?

Espanja – Suomi (+19,5 pistettä), merkki 2, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,03 | 13,00

 

 

Koripallon EM-kilpailuiden ottelutarjontaa, Espanja saa vastaansa huippumielenkiintoisessa ottelussa Suomen. Valitettavasti on heti alkuun todettava, että tasoero joukkueiden välillä on suuri. Suomi on pelannut tässä turnauksessa erinomaisesti, mutta Kroatiaa vastaan edellisessä ottelussa esitys oli väsynyt ja muutenkin todella heikko. Suomen heittopeli on toiminut tässä turnauksessa muuten hyvin, mutta Kroatiaa vastaan homma lähti heti alussa väärään suuntaan. Kroatiahan tunnetaan erittäin pitkänä joukkueena, joten sen suhteen Kroatia onnistui nappaamaan paljon hyökkäyslevypalloja. Huono asia Suomen kannalta oli se, että Suomi antoi Kroatialle todella paljon täysin vapaita kolmosen heittopaikkoja. Kroatia ei onnistunut kovalla prosentilla niissä, mutta Espanja tulee onnistumaan.

Espanja hävisi viimeksi todella yllättäen jatkolohkon avausottelussa Kreikkaa vastaan 79-75 numeroin, vaikka Espanja oli vielä viimeisellä neljännekselläkin erittäin lähellä voiton nappaamista! Espanja on ollut turnauksen parhaimpia joukkueita, mutta on otettava huomioon, että Espanjakin on ehtinyt häviämään jo Sloveniaa sekä juuri Kreikkaa vastaan. Suomihan voitti itseasiassa juuri Kreikan, joten vailla mahdollisuuksia Suomi tänään ei ole.

Tämänkin lohkon tilanne on äärimmäisen tasainen, lohkon neljä parastahan tulee etenemään jatkoon. Suomi on tällä hetkellä viimeisenä, mutta on otettava huomioon juuri se tosiasia, että piste-erot ovat joukkueiden välillä täysin olemattomat. Espanja ei saanut mukaansa tähän turnaukseen parasta mahdollista ryhmää ja ajoittain se on jonkin verran kieltämättä näkynyt Espanjan pelissä. Espanja on suuri suosikki, mutta näin suurella tasoituksella Suomi mahtuu mukaan vetokupongille. Paikalle on tulossa valtavasti suomalaiskannattajia, joten Suomella on myös näyttöhalut varmasti kunnossa.

Veikkaussivut | Tuomas