Espanja - Suomi 22.3.2013 | MM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Onko Suomella mahdollisuudet jättiyllätykseen Gijonissa?

Espanja – Suomi, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 
Espanja – Suomi, merkki alle 3,5 maalia, kerroin 

Expektin kertoimet otteluun 1,05 | 11,00 | 28,00 

Jalkapallon MM-karsintoja, Gijonissa yhteen iskevät Espanja sekä vieraaksi saapuva Suomi. Kyseessä on Espanjan karsintojen neljäs ottelu, Suomella puolestaan on alla kaksi ottelua. Espanja johtaa lohkoa ennen toisena olevaa Ranskaa kahdella voitolla sekä tasapelillä. Pisteitä Espanjalla on siispä kasassa seitsemän kappaletta. Suomi pilasi karsintansa heti alussa, sillä pisteitä Suomella on vasta yksi – se on aivan liian vähän. Kaikki tietävät sen, että Ranska -ottelu seuraavana tulee ratkaisemaan paljon, että kumpi lohkon tulee voittamaan. Kysymys kuuluukin, että kuinka Espanja motivoituu tähän otteluun? Kyseessä ei kuitenkaan ole ihan samalla tavalla sytyttävä kohtaaminen kuin Ranskaa vastaan.

Suomen mahdollisuudet ovat siinä, että joukkue pystyy pelaamaan rohkeasti ja kääntämään samalla Espanjan kotiyleisöä punakeltaisia vastaan. On aivan selvää, että nopeaa avausmaalia Suomi ei voi missään tapauksessa mennä päästämään. Jos näin tapahtuu, tiedossa voi olla hyvin rumat lukemat. Espanja on maailman parhaimmistoa ja tietenkin parhaimmillaan tekee rumaa jälkeä tässäkin ottelussa, mutta tosiaan rohkealla pelaamisella Suomi tulee saamaan joitakin vastaiskupaikkoja. Ja jos se on vielä jollekin epäselvää, niin niistä paikoista olisi tehtävä myös maalit.

Espanja tulee kotonaan agressiivisesti päälle ja näin ollen on selvää, että taakse jää väkisinkin tilaa. Sinne Suomen on ehdottomasti pystyttävä pääsemään. Näin ollen vastaiskupaikkoja on jonkin verran tiedossa. Se, että kuinka Suomi sitten pystyy niitä käyttämään onkin täysin eri asia. Jos nyt realistisesti asiaa ajatellaan, niin Suomen voittoon ei uskota missään leikilläkään – eikä kaiken järjen mukaan edes tasapeliinkään. Suomelle tämä ottelu on varmasti Espanjaa motivoivampi ottelu, sillä suomalaiset kun eivät pääse ihan joka päivä pelaamaan tälläisiä vastustajia vastaan. Espanjan suosikin asemalle ei löydy tarpeeksi selkeää sanaa, mutta mahdollisuudet ovat kuitenkin pelin pitämiseen tasaisena.

Veikkaussivut | Tuomas