Espanja - Tsekki 7.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/07/2013
Jaa tämä...

Venyykö Tsekki jättiyllätykseen Espanjaa vastaan?

Espanja – Tsekki (+15,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,04 | 11,00 

 

 

Koripallon EM-kilpailuiden ottelutarjontaa, iltapäivän ottelussa Espanja saa vastaansa Tsekin. Tähän mennessä molemmat joukkueet ovat pelanneet kaksi ottelua. Espanjalla on alla voitto Kroatiaa vastaan sekä erittäin yllättäen tappio Sloveniaa vastaan. Espanja on materiaaliltaan tämän turnauksen laadukkain joukkue, joten tappio Sloveniaa vastaan oli suuri yllätys – vaikka turnaus tietenkin Sloveniassa pelataankin. Materiaaliltaan Espanja on hurjasti Tsekkiä laadukkaampi, vaikka itseasiassa Tsekillä on myös kahdesta ottelusta alla yksi voitto sekä yksi tappio. Viimeksi Tsekki nappasi arvokkaan voiton Puolaa vastaan.

Espanja on liikenteessä aivan hurjalla kokoonpanolla, vaikka aivan täydellistä ryhmää Espanjan valmennus ei mukaansa Sloveniaan saanutkaan. Espanjalta on sivussa turnauksesta esimerkiksi Juan Carlos Navarro, mutta silti espanjalaiset ovat ehdottomasti tämän turnauksen mestarisuosikeita numero yksi. Tasoero Tsekkiin on todella merkittävä ja samallahan Espanja on varmasti erittäin näyttöhaluinen edellisen tappion jälkeen.

Espanja pelasi kesän aikana paljon harjoitusotteluita ja erinomaisilla tuloksilla, joten on syytä olettaa, että Espanja tulee tässä ottelussa palaamaan voittojen pariin. Espanja tulee olemaan jo ihan normaalilla perusesitykselläkin lähellä selkeää voittoa. Olisi todella yllättävää, mikäli Espanja olisi tässä vaiheessa kerännyt itselleen jo kaksi tappiota.

Veikkaussivut | Tuomas