Espanja - Valko-Venäjä 11.10.2013 | Jalkapallon MM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/10/2013
Jaa tämä...

Joutuuko Valko-Venäjä jyrän alle Espanjassa?

Espanja – Valko-Venäjä (+2), merkki 1, kerroin 
Espanja – Valko-Venäjä (+3), merkki 1, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 1,06 | 11,00 | 34,00 

 

 

Jalkapallon MM-karsintojen ottelutarjontaa, Valko-Venäjä matkustaa mahdottoman tehtävän eteen Espanjan vieraaksi. Espanja on tähän mennessä pelannut kuusi ottelua, kun taas Valko-Venäjä on pelannut muiden lohkon joukkueiden tavoin seitsemän ottelua. Espanja on suuri suosikki voittamaan tämän lohkon, vaikka samoissa pisteissä Espanjan kanssa on myös toisena oleva Ranska. Espanja ei ole vielä kokenut karsintojen aikana ainuttakaan tappiota eikä Espanja sitä tule myöskään karsinnoissa kokemaan jatkossakaan. Valko-Venäjähän on menestynyt nuorten arvoturnauksissa yllättävänkin hyvin, mutta valitettavasti Valko-Venäjä ei ole onnistunut siirtämään menestystä nuorista aikuisiin. 

Espanjalla on varmasti edelleen muistissa tasapeli Suomea vastaan Gijonin illassa, joten Espanja ei missään tapauksessa halua kokea samaa uudelleen. Espanjan motivaatiolla on sinänsä suuri roolissa oikeastaan ottelussa kuin ottelussa, sillä mikäli Espanjan motivaatio on kunnossa, Espanja tulee voittamaan otteluista valtaosan. Espanjalla on jokaiselle pelipaikalle sellaisia pelaajia, että Valko-Venäjällä ei ole siihen vastata millään tavalla. Tässä lohkossa on yksi täysin ylitse muiden ja se on Espanja. Ranska on pelannut vahvat karsinnat, mutta Ranskakin on kuitenkin jo kokenut tappion.

Lähtökohtaisesti Valko-Venäjän yllätysmahdollisuudet ovat yksinkertaisesti tänään täysin olemattomat! Valko-Venäjä ei ole onnistunut karsinnoissa tähän mennessä kuin yhden voiton nappaamaan, joten kuinka voisi olettaa, että toinen voitto tapahtuisi Espanjan vieraana? Tämä tuskin on Espanjalle karsintojen sytyttävin ottelu, mutta toisaalta tämä on hoidettava siinä missä muutkin ottelut. Espanja tulee ratkaisemaan tämän ottelun puoliaikaan mennessä.

Veikkaussivut | Tuomas