Espanjan liigassa hurjaa draamaa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Pilasiko Real Madrid lopullisesti haaveet mestaruudesta?

Jalkapallon Espanjan La Ligan viikonlopun kierros oli hurjaa draamaa täynnä! Kyseessä oli kauden kuudestoista sarjakierros ja varsinkin sunnuntai oli tapahtumia täynnä! Päivän ensimmäisestä jättiyllätyksestä vastasi Rayo Vallecano, sillä Vallecano voitti vieraissa Valencian. Valencian synkkä alkukausi sen kuin vain sai jatkoa ja näin ollen Lepakkojen tilanne sarjataulukossakin on haastava.

Jokainen Espanjan liigaa seuraava tietää varmasti, että Barcelona tai Real Madrid ei kotonaan häviä tai pelaa tasan oikeastaan lähes milloinkaan! Sunnuntain kierroksella Real Madrid joutui tyytymään 2-2 maalein tasapeliin Espanyolia vastaan! Espanyol nousi aivan ottelun loppuhetkillä tasapeliin hieman epäselvän tilanteen jälkeen ja näin ollen piste-eroa Real Madridin osalta sarjataulukon kärkeen on liikaa. Sitä on yksinkertaisesti aivan liikaa.

Barcelona voitti kierroksen huippuottelussa Atletico Madridin 4-1 maalein. Atletico onnistui maalinteossa ensimmäiseksi, mutta Barcelona onnistui menemään johtoon vielä ennen taukoa ja toisella jaksolla viimeisteli vielä kaksi maalia. Näin ollen Barcelona on yhdeksän pisteen karkumatkalla ennen toisena olevaa Atleticoa.

Viikonlopun kierros päättyy tänään. Ensimmäiseksi pisteistä taistelevat Deportivo sekä Valladolid. Puolestaan myöhemmässä ottelussa yhteen iskevät Celta Vigo sekä kauden suuryllättäjä, Real Betis.

Veikkaussivut | Tuomas