Espanyolin maalivahti odotetusti Real Madridiin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Espanjan La Ligan suurseuroihin lukeutuva Real Madrid on hankkinut uuden maalivahdin.

Real Madridin pelipaidan pukee ylleen jatkossa Kiko Casilla. Hän tulee korvaamaan maalilla Iker Casillasin, joka toimi Real Madridissa seuraikonina.

28-vuotias veräjänvartija siirtyy Espanjan pääkaupunkiin Espanyolista viiden vuoden sopimuksella. Miehen siirtosumma on AS-lehden mukaan kuusi miljoonaa euroa.

– Kiko Casilla siirtyy Real Madridiin, Espanyolin puheenjohtaja Jean Collet kertoi.

Casillan lähtö kova paikka Espanyolin kannattajille

Casillan lähtö oli kova paikka Espanyolin faneille, jotka ehtivät tykästyä kovasti joukkueen luottomaalivahtiin.

– Tällaisia tilaisuuksia tulee vain kerran eteen. Olen todella iloinen, että saan siirtyä Real Madridiin, mutta missä ikinä olenkaan, Espanyol on aina sydämessäni, Casilla kertoi seuran faneille eilen järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

Casillan siirto päättää samalla pitkään jatkuneet spekulaatiot Manchester Unitedin David de Gean kaupasta madrilaisseuran vahvuuteen.

Espanyolista siirtyvä maalivahti ei ole ensimmäistä kertaa Real Madridin vahvuudessa. Seura onkin hänelle tuttu, sillä veräjänvartija edusti seuran värejä juniorina.

Casillaa edeltänyt maalivahti Casillas tulee jatkamaan uraansa puolestaan portugalilaisessa suurseura FC Portossa.

Jalkapallomaailmassa tapahtuu myös Casillan siirron lisäksi. Veikkaussivut tarjoaa erinomaisen vihjeen otteluun SJK – HIFK. Seinäjokelaisten kausi jatkuu nyt vain Veikkausliigassa, sillä urakka Eurooppa liigan karsinnoissa päättyi heti ensimmäisellä karsintakierroksella islantilaista FH Hafnarfjörduria vastaan.

Tutustu myös Unibetin vedonlyöntitarjontaan. Viikonlopun aikana pääset seuraamaan esimerkiksi Newportin ATP-tennisturnauksen ratkaisuhetkiä. Myös Davis Cupin ottelut ovat vahvasti tarjolla.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:
Liverpool ostamassa hyökkääjän 45 miljoonalla eurolla!
Atletico Madridille himoittu maalitykki!

betway