ESPN rankkasi World Cupin maat - Suomi vasta kuudes

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 03/05/2016
Jaa tämä...

Suomelle ei povata menestystä World Cupissa

Lätkäfanit odottavat jo vesi kielellä syksyn World Cup -turnausta. Maat saavat turnaukseen huippupelaajia NHL:stä, joten luvassa on erittäin kovatasoinen turnaus, joka on huomattavasti mielenkiintoisempi kuin jokavuotiset MM-kisat. Varsinkin Pohjois-Amerikassa on spekuloitu jo pitkään World Cupin ennakkoasetelmia. Nyt ESPN on heittänyt lusikkansa soppaan listaamalla turnauksen joukkueet paremmuusjärjestykseen.

ESPN ei lupaa Suomelle menestystä, sillä Leijonat-lauma on sivuston mukaan vasta turnauksen kuudenneksi paras maa. Suomen taakse jäävät ainoastaan Tshekki ja Team Europe. ESPN:n mukaan Kanada on turnauksen vahvin joukkue ja Ruotsi kakkonen. Tämän jälkeen listalta löytyy Pohjois-Amerikan alle 23-vuotiaiden joukkue, USA ja Venäjä. Voi olla, että tämä listaus menee uuteen uskoon, kun pelit polkaistaan syyskuussa käyntiin Torontossa.

Turnauksen joukkueet ovat julkaisseet omasta kokoonpanostaan vasta 16 pelaajaa, mutta ESPN on jo näiden perusteella valmis tekemään omat arvionsa voimasuhteista. Suomen joukkueesta sivusto nostaa esiin puolustaja Rasmus Ristolaisen. ESPN:n mukaan nuori pakki tulee pelaamaan huipputurnauksen. Tähän arvioon on kyllä äärimmäisen helppo yhtyä.

Suomi yllätti epäilijät jo vuoden 2004 turnauksessa, jossa Leijonat voittivat hopeaa. Ennakkosuosikki Kanada oli finaalissa lopulta parempi 3-2-lukemin.

Lue myös:

VIDEO: Puljujärvi loukkaantui Liigan kärkikamppailussa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa