Espoon Blues kaatoi hallitsevan KHL-mestarin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 08/10/2015
Jaa tämä...

Reilun kuukauden päästä alkavaan Liiga-kauteen valmistautuva Espoon Blues kohtasi tänään kotikaukalossaan Espoon Barona Areenalla hallitsevan KHL:n mestarijoukkueen Pietarin SKA:n. Ottelun lopputulos oli Espoolaisittain positiivinen yllätys kun siniset voittivat ottelun numeroin 5 – 4.

Ottelun todellinen yllätyssankari oli Blues-hyökkääjä Peter Tiivola, joka iski ottelussa komean hattutempun SKA-vahti Mikko Koskisen selän taakse! Tiivolan hattutempusta tekee erikoisen se seikka, että 21 – vuotias Tiivola ei tehnyt viime kaudella yhtään maalia pelaamassaan 49 Liiga-ottelussa. Edes SKA:n supertähti, NHL-jäilläkin aikoinaan tuhoisaa jälkeä tehnyt Ilja Kovaltshuk ei pystynyt vastaamaan ottelussa Tiivolan vireeseen. Kovaltshuk hävisi tämän illan maalinteko kamppailun iskemällä ”vain” kaksi osumaa Bluesin maalia vartioineen Christian Engstrandin verkkoon.

Tiivolan ja Kovaltshukin lisäksi maalinteossa ottelussa kunnostautuivat SKA:n iso paha susi Jevgeni Artjuhin, ja Anton Burdasov. Blues-paidassa muita onnistujia olivat joukkuetta viime kaudella kannatellut Kim Hircschovits, ja Nelonen Medialla tänä vuonna kesätöissä viihtynyt ”Märkä-Simo” eli Siim Liivik. Liivik iski koko ottelun voittomaalin noin minuutti ennen peliajan loppumista.

Tämän iltainen ottelu oli Bluesin tämän kauden ensimmäinen harjoitusottelu. SKA sen sijaan oli ennen tätä iltaa pelannut jo kuusi peliä, voittaen niistä jokaisen. Viimeksi SKA oli voittoisa viime viikon torstaina kun se kaatoi numeroin 5 – 3 Suomen oman KHL-seuran Helsingin Jokerit todella ison yleisön edessä Helsingin Hartwall Areenalla.

Suomen oman jääkiekkosarjan Liigan alkuun on enää vaivaset 32 päivää. Vedonlyöntisivut tarjoavat jo nyt mahdollisuuden veikata kuka nostaa Kanada-maljan ilmaan kauden päätteeksi. Käy jättämässä oma arvioisi esimerkiksi peliyhtiö Unibetin sivuilla!

Lue myös:

Siirtyykö Jaron supertähti jo ensi viikolla uuteen seuraan?

Ranskan liigan suurseuran päävalmentaja eronnut tehtävästään!

nordicbet-valioliiga-790