Euroliigan lohkovaihe päätökseen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/12/2012
Jaa tämä...

Viimeisellä kierroksella Euroliigassa panoksia riittää!

Koripallon Euroliiga pelataan tällä viikolla alkulohkojen osalta päätökseen! Ohjelmassa on torstaina yhdeksän ottelua ja puolestaan perjantaina pelataan kolme viimeisintä kamppailua! Panoksia ilman muuta riittää vaikka muille jakaa, joten tiedossa on upeat kaksi päivää Euroliigan parissa!

Suurin mielenkiinto kohdistuu ehdottomasti C,-sekä D-lohkoihin! Ensimmäisenä mainitussa lohkossa tilanne on se, että viimeisessä jatkopaikassa kiinni on espanjalainen Caja Laboral, joka on kuin vahingossa noussut kyseiselle paikalle. Vielä hetki sitten espanjalaisten selviytyminen edes lähelle jatkopaikkaa vaikutti jo mahdottomalta. Caja Laboral kohtaa viimeisellä kierroksella onnettoman Cedevitan ja mikäli mainittu joukkue kaatuu, tulee Caja Laboral lohkosta etenemään jatkoon! Oman lusikkansa soppaan lyö kuitenkin italialainen Armani Milano! Italialaiset kohtaavat viimeisellä kierroksella kreikkalaisen Olympiakoksen, jolla ei ole ottelussa mitään panosta. Milano on ottelussa tietenkin pakkovoiton edessä ja riittääkö sekään mihinkään? Se selviää perjantai-iltana!

Toisessa mielenkiintoisessa lohkossa saksalainen Brose Baskets, liettualainen Lietuvos Rytas sekä serbialainen Partizan ovat kaikki kahdessa voitossa sekä seitsemässä tappiossa! Tällä hetkellä Brose Baskets on viimeisessä jatkopaikassa kiinni. Viimeisellä kierroksella Brose Baskets kohtaa Partizanin, puolestaan liettualaiset kohtaavat vieraissa turkkilaisen Besiktasin! On myös todettava, että Barcelona sekä CSKA Moskova iskevät Espanjassa yhteen! Barcelona voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen, mutta nyt venäläispoppoolla on varmasti pahat mielessä espanjalaisten suhteen! Huippuottelu tiedossa, se on varmaa!

Loppuviikon tv-ohjelmiston Euroliigan osalta voi tarkistaa NelonenPron sivuilta! 

Veikkaussivut | Tuomas