Euroopassa jalkapallon osalta viikkokierrokset!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Esimerkiksi Saksassa sekä Italiassa pelit täydessä vauhdissa!

Tänään, tiistaina 25.9. katsojia hemmotellaan Saksan Bundesliigasta neljän ottelun verran – huippuotteluna Suomen aikaa kello 21.00 alkava Bayern Münchenin sekä Wfl Wolfsburgin välinen kohtaaminen. München on aloittanut kautensa vahvasti, mutta vierasjoukkue omaa hurjasti potentiaalia järjestää jättiyllätyksen. Muissa kamppailuissa kentällä nähdään huippujoukkueista Schalke 04 sekä Borussia Dortmund.

Italian Serie A:ssa tänään pelataan vain Fiorentinan sekä Juventuksen välinen kohtaaminen. Juventus on tälläkin kaudella liikenteessä vahvalla joukkueella ja saalistikin esimerkiksi noin viikko sitten Mestarien liigan ensimmäisessä ottelussa tasapelin Lontoosta Chelsean vieraana. 

Huomenna tiedossa on lisää saksalaista sekä italialaista huippujalkapalloa. Bundesliigassa huippuseurat eivät ole keskiviikkona esillä, tosin mainittakoon kuitenkin Bayern Leverkusenin matkustamisen Augsburgin vieraaksi sekä mielenkiintoisen kamppailun Stuttgartin sekä Hoffenheimin välillä.

Yksi odotetuimmista otteluista puolestaan saapasmaassa käydään AS Roman sekä Sampdorian välillä. Sampdoria on alkukaudella ehtinyt voittamaan vieraissa mm. AC Milanin, joten Roman yllättäminen ei ole missään tapauksessa poissuljettu vaihtoehto! Muuten huippujoukkueista Milan kohtaa kotonaan heikon vierasjoukkueen, Cagliarin. Puolestaan toinen milanolaisjätti matkustaa Chievon vieraaksi.

Myös Veikkausliigassa pelataan keskiviikkona täysi kierros. Mestaruustaiston kannalta mielenkiintoisimmat pelit pelataan Helsingissä ja Jyväskylässä. HJK saa vieraakseen viime aikoina selkeästi parempia otteita esittänyt Kuopion Palloseuran. FC Inter lähtee vierasotteluun tämän kauden floppijoukkuetta JJK:ta vastaan. Edellisestä kolmesta ottelusta JJK on hävinnyt kaikki kun taas Inter on pelannut kaikki tasan! Toinen Turun joukkue TPS saa vieraakseen Vaasan Palloseuran. Vaasalaiset ovat TPS:n perässä kahdeksan pistettä, joten tämä on VPS:lle pakkovoiton paikka. Myös putoamistaistelussa on tiukkaa vääntöä! Jaro saa vieraakseen tänään Hongan ja Haka matkustaa MyPa:n vieraaksi.

Katso pitkävetoon pelivihjeet tästä :

Bayern Munchen – Wolfsburg

AS Roma – Sampdoria 

JJK – FC Inter

MyPa – Haka

Veikkaussivut | Tuomas