VIDEO: Eurooppa-liigassa tänään tulikuuma brittijättien kohtaaminen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 03/10/2016
Jaa tämä...

Tänä iltana pelataan Eurooppa-liigan pudotuspeleissä yksi jalkapallohistorian suurista klassikko-otteluista, kun perinteikkäät brittiseura Liverpool ja Manchester United ottavat yhteen Anfieldillä.

Valioliigan suuriin kuuluvat joukkueet kohtaavat Eurooppa-liigan neljännesvälierissä, ja uskomatonta kyllä, ensimmäisen kerran Euro-kentillä. Tämä on kahden historian menestyksekkäimmän englantilaisseuran 195. Kohtaaminen historian saatossa. Ja kuten arvata saattaa, näiden kahden, niin sanotun työväenluokan joukkueiden välisissä otteluissa on sattunut ja tapahtunut hyvin paljon vajaan kahden sadan kamppailun aikana. Oman lisämausteensa tämän parinvaljakon taisteluihin tuovat tietenkin seurojen fanaattiset fanit, joilla on vain 50km välimatka Anfieldin ja Old Traffordin välillä.

Suurta ottelua pitää tietenkin kunnioittaa sen ansaitsemalla tavalla. Niinpä UEFA onkin julkaissut eilen hienon hieman otteluparin taustoja valoittavan tietoiskun omalla Youtube-kanavallaan.

Faktojen lisäksi myös itse tapahtumat kentällä ovat tärkeitä ja merkittäviä. Tässä vielä otanta ”rivalryn” likaisesta puolesta:

Veikkaussivut uskovat Liverpoolilla olevan tänään paremmat mahdollisuudet voittoon kotikentällään kuin vierailija ManU:lla. Toimituksemme uumenissa uskotaan myös ottelun tarjoavan katsojille viihdettä vähintään kolmen maalin muodossa. Lue kattava otteluennakko tästä!

Lue myös:

VIDEO: Norjalaisella mummulla pysyy pallo hallussa

Eurooppa-liiga: Liverpool – Manchester United 10.3.2016 klo 22.05