Pertti Kurikan Nimipäivät tipahti Euroviisujen finaalista

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: /AFP

Veikkaussivujen toimitus | Petteri 20.5.2015

Ei ollut Pertti Kurikan päivä!

Skandaali! Suomi ei päässyt Pertti Kurikan Nimipäivät –yhtyeen esityksellä finaaliin vaikka ennen semifinaalia kovasti näin lupailtiin eri vedonlyöntitoimistojen ja todennäköisyyslaskelmien avulla. Semifinaalipäivästä ei siis tullut Pertti Kurikalle juhlapäivää, edes sen nimipäivää. Tuomiopäivä tuli, mutta syitä tähän voidaan hakea ihan jostain muualta kuin itse bändistä, esityksestä tai Suomesta. Kyllähän tässä nyt näytettiin se, miten muualla Euroopassa bändiin ja biisiin ja siihen isompaan sanomaan suhtauduttiin.

On helppo olla jälkiviisas, mutta toki on todettava että vaikka esitys äijillä oli todella upea ja he soittavat ja musisoivat paremmin kuin suurin osa tämä maan kansalaisista, niin oliko sittenkään foorumi oikea? Yleisön suosio Suomessa nosti PKN:n kisoihin, mutta yleisön suosio muualla ei sitten riittänyt finaaliin, jossa asiantuntijaraadit eivät olisi lämminneet esitykselle.

[interaction id=”555c7a0ddd6f6a8844492133″]

Tämä sen takia, että raateja on tänä vuonna ohjeistettu arvostamaan etenkin musiikillisia erikoisuuksia ja asioita joita PKN ei ehkä sittenkään tuonut esityksessään. Noh, salaliittoteoriana tässä voisi olla se, että PKN pudotettiin tarkoituksella finaalista, ei olisi ensimmäinen tai viimeinen kerta kun näitä ns. äänestystuloksia muokataan tietyille tahoille edullisimmaksi. Olisiko Eurooppa ja varsinkin Itä-Eurooppa ollut valmis Pertti Kurikan Nimipäivät –voittoon?

Finaali lauantaina

Joka tapauksessa finaali käydään lauantaina, mutta kieltämättä tällä hetkellä tunnelma on sama kuin perhe olisi lähtemässä lomamatkalle autolla jossa on takakumit tyhjänä. Kyllähän reissuun päästään, mutta se vaatii hieman toimenpiteitä. Fiilis menee ja kaikkia v*ituttaa. No ehkä näin vakavasta asiasta ei ole nyt kyse ja lisäjännitystä kisoihin saa vaikkapa lyömällä vetoa voittajasta.

Pienimmät kertoimet eri vedonlyöntiyhtiöillä on tällä hetkellä Ruotsilla, Italialla ja Venäjällä. Jotenkin Venäjän voittoon ei voi uskoa muuta kuin salaliiton kautta, Ruotsin biisi on tarttuva ja Italialla on tietenkin aina mahdollisuus. Ensimmäisen semifinaalin perusteella myös Belgialla ja Virolla on mainiot mahdollisuudet jopa voittoon.

Melkoinen ihme olisi, jos joku nyt kymmenen ennakkosuosikin ulkopuolelta tulisi ja voittaisi koko kisan. No, yllätyksiä on jo nyt nähty, joten vetoja kannattaa laittaa vetämään. Tässä voittokertoimet Unibetiltä:

Ruotsi, voittokerroin 2.62

Venäjä, 4.00

Italia, 4.00

Australia 7.50

Viro, 11.00

Azerbaidzan, 19.00

Serbia, 21.00

Norja, 34.00

Slovenia, 34.00

Belgia, 34.00

MENE SUORAAN EUROVIISUJEN VEIKKAUSSIVUILLE UNIBETILLÄ JA LYÖ VETOA SUOSIKILLESI!