VIDEO: P.K. Subban menetti malttinsa linjatuomarin hölmöilyyn

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Montreal Canadiensin tähtipuolustaja P.K Subban ei ollut eilisellä NHL-kierroksella kovinkaan tyytyväinen linjatuomari Brad Kovachikin suoritukseen. Tuomari löysi ottelun loppuhetkillä itsensä väärästä paikaan väärään aikaan.

Montreal oli ottelun lopussa yhden maalin häviöllä, ja joukkue haki tasoitusta ilman maalivahtia. Takaa-ajo päättyi kuitenkin Buffalon iskettyä kiekon tyhjiin. Subban kävi todella hiilenä kun maalia edeltyänyt Buffalo Sabresin purkukiekko jäi viivalla stepanneen tuomarin jalkoihin, mistä se kimposi Sabres-hyökkääjä Evander Kanelle, jolla oli helppo työ toimittaa kiekko tolppien väliin.

Subban protestoi tilannetta suoralta kädeltä suurin elkein, ja sama virsi jatkui vielä ottelun jälkeenkin. ”En tiedä ansaitsemmeko selityksen vai ei, mutta haluaisin tietää, mitä hemmettiä hän (Kovachik) teki siellä, koska siellä oli pelikäynnissä. Peli oli välittömästi ohi kun vastustaja pääsi kahden maalin johtoon tuomarin sähläämisen vuoksi. Ei hän edes yrittänyt väistää purkukiekko vaan hän vaan seisoi siinä edessä.”

Katso ohesta video omituisesta tilanteesta. Miten sinä olisit Subbanin luistimissa reagoinut?

Buffalo sai voittonsa myötä katkaistu neljän ottelun mittaisen tappioputkensa.

Lue myös:

Antti Raanta vaikeassa tilanteessa New Yorkissa

VIDEO: Joonas Korpisalo ohittamaton rangaistuslaukauskilpailussa

 

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa