Everton - Liverpool 23.11.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Liverpoolin paikallistaisto avaa kierroksen Valioliigassa.

Everton – Liverpool, merkki yli 2,5 maalia, kerroin

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,85 | 3,30 | 2,50

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliiga palaa tänään maajoukkuetauolta, odotetussa paikallistaistossa yhteen iskevät Everton sekä Liverpool. Sarjataulukossa Everton on tällä hetkellä kuudentena, kun taas Liverpool löytyy neljää sijaa korkeammalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa kolme pistettä Liverpoolin eduksi. Evertonin sekä Liverpoolin väliset kohtaamiset ovat aina tapahtumia täynnä. Ennen maajoukkuetaukoa Everton pelasi kaksi maalitonta tasapeliä putkeen, mutta tänään maaleja nähdään varmasti. Everton tunnetaan vahvana kotijoukkueena ja tänään paikalla tuleekin olemaan täysi tupa seuraamassa tätä ottelua. Everton on viidestä edellisestä kotiottelustaan saalistanut neljä voittoa, joten Liverpool joutuu tänään tiukkaan testiin.

Evertonin kolmesta edellisestä kotiottelusta kahdessa ollaan pelattu yli vaaditun maalimäärän ja muutenkin Everton lukeutuu kohtalaisen runsasmaalisiin joukkueisiin, vaikka alkukaudella maalinteon kanssa onkin ollut ongelmia. Parhaimmillaan Everton pystyy materiaalinsa puolesta haastamaan Valioliigan kärkijoukkueita ja itseasiassahan Everton on ehtinyt alkukaudella voittamaan esimerkiksi Chelsean 1-0 maalein. Evertonin valmennus tarvitsee tietenkin edelleen aikaa, jotta pelitapa tulisi toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla, mutta tosissaan voitto Chelseasta osoitti ja osoittaa edelleen sen, että Everton on etenkin kotonaan äärimmäisen vaikeasti voitettavissa – etenkin nyt, kun vastaan asettuu rakas vihollinen, Liverpool.

Liverpool lähti maajoukkuetauolle vähintäänkin iloisin mielin, sillä Punaisset murskasivat kotonaan Fulhamin vaatimattomasti 4-0 maalein! Liverpool on kolmeen edelliseen otteluun viimeistellyt kaiken kaikkiaan kahdeksan maalia. Liverpoolin maalinteko on ollut viime aikoina enemmän kuin kohdillaan, sillä Liverpool on viimeistellyt edelliseen viiteen otteluun keskimäärin kahta tai kolmea maalia ottelua kohden. Maajoukkuetauon jälkeiset ensimmäiset pelit ovat aina mahdollisesti hieman poikkeavia, mutta faktaa on se, että vierasjoukkue jätti pari viikkoa sitten itsestään erittäin hyvän kuvan. Daniel Sturridge saattaa tänään tehdä paluun yhdessä Steven Gerrardin kanssa, joten parhaimmillaan Liverpoolin kokoonpano tulee olemaan tänään erittäin vahva. Vierasjoukkueen kokoonpano on kuitenkin tarkistettava ennen lopullista pelipäätöstä.

Veikkaussivut | Tuomas