Everton - Newcastle 30.9.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Everton isännöi Newcastlea illan Valioliigakamppailussa.

Everton – Newcastle, merkki 1, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 1,65 | 3,80 | 6,00 

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, illan ainoassa ottelussa vastakkain asettuvat Everton sekä Newcastle. Sarjataulukossa Everton on tällä hetkellä kahdeksantena, kun taas Newcastle on puolestaan sijalla kuusitoista. Everton on onnistunut voittamaan ensimmäisestä viidestä ottelustaan vain kaksi, mutta on kuitenkin todettava heti perään, että Everton ei ole myöskään hävinnyt vielä otteluakaan. Everton on tehnyt tähän mennessä kuusi maalia mikä sinänsä ei ole erikoinen suoritus, mutta toisaalta omissakin verkot ovat heiluneet vasta neljä kertaa.

Newcastle hävisi viimeksi kotonaan tapahtumarikkaassa ottelussa Hullia vastaan 2-3 maalein. Hullin tasoista sarjanousijaa vastaan voiton olisi pitänyt ehdottomasti Newcastlen onnistua nappaamaan, mutta kuitenkaan näin ei tällä kertaa käynyt. Newcastlelle ollaan tähän mennessä tehty kahdeksan maalia, joten puolustuksessa on vielä paljon tehtävää. Toisaalta kolme maalia tosissaan tuli juuri Hullia vastaan. Newcastle voitti viimeksi vieraissa Aston Villan 1-2 maalein, mutta toisaalta Manchester City antoi ensimmäisessä vierasottelussa kyytiä Newcastlelle huolella 4-0 maalein.

Everton tunnetaan äärimmäisen vahvana kotijoukkueena ja siitä osoituksena Everton voittikin Valioliigakamppailussa Chelsean 1-0 lukemin! Everton on tähän mennessä pelannut alkukaudella kaksi ottelua kotonaan sekä yhden ottelun Cupissa. Tuloksena on toistaiseksi kaksi voittoa sekä yksi tasapeli, Everton on ollut siispä kotonaan erittäin vahva. Materiaaliltaan Everton on tästä kaksikosta niin paljon edellä, että kotivoitto pitäisi tänään olla tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas