Everton - QPR 13.4.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/12/2013
Jaa tämä...

Uskotaanko QPR:n ryhmässä vielä sarjapaikan säilymiseen?

Everton – QPR, merkki 2, kerroin 
Everton – QPR (+1), merkki 2, kerroin 

Bet-at-homen kertoimet otteluun 1,40 | 4,20 | 8,25 

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, sarjataulukon sijalla kuusi oleva Everton isännöi vieraaksi saapuvaa QPR:ää. Lähtökohdat otteluun ovat erittäin mielenkiintoiset. Everton ei tällä hetkellä näytä siltä, että joukkue taistelisi paikasta viiden joukkoon. Arsenal voittanee oman ottelunsa samaan aikaan, joten piste-ero joukkueiden välillä ei tule missään tapauksessa kavenemaan. Puolestaan vierasjoukkueen tilanne ottelun alla on hyvin vaikea. QPR tarvitsee loistavan loppukauden sekä hieman onneakin, jotta sarjapaikka säilyisi ensi kaudelle. QPR:n materiaalissa on niin paljon laatua, että mikäli QPR uskoo mahdollisuuksiinsa, QPR pystyy vielä taistelemaan paikasta tosissaan. QPR:n edellinen ottelu oli suuri pettymys, sillä Wigan nousi tasoihin aivan ottelun viimeisillä sekunneilla. Siitä ottelustahan QPR:n olisi ehdottomasti pitänyt voitto napata.

QPR:llä ei ole ollut mukana onnea eikä mitään muutakaan, sillä kolme edellistä ottelua ovat tuottaneet vain yhden pisteen – vaikka jokaisessahan QPR on ollut hienosti mukana! Viime ottelussa tosiaan QPR nousi vajaamiehisenä johtoon, mutta Wigan järjesti lopulta QPR:n jopa vielä tukalempaan tilanteeseen. Niin Fulhamia vastaan kuin myös Aston Villaa vastaan QPR hävisi tiukan taistelun päätteeksi 3-2 maalein.

Joukkueiden välinen tasoero ei missään tapauksessa ole kerroinasettelun mukainen, joten QPR on loistava yllätysvalinta vetokupongille! Se, että kantaako mahdollinen voitto QPR:ää lopulta mihinkään jää arvoitukseksi, mutta nyt on aivan viimeinen mahdollisuus. Viime sunnuntain valtava pettymys on varmasti saatu pyyhittyä yli.

Veikkaussivut | Tuomas