Everton - QPR 15.12.2014 | Everton on hyvin levännyt

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Everton oli viime kaudella kova kotijoukkue, jolla oli hyvä puolustus. Tällä kaudella asiat ovat toisin

QPR vieraissa – nolla pistettä

Vihje: ensimmäinen maali Lukaku, kerroin 4,50 Betsson

QPR on hävinnyt kaikki seitsemän vierasotteluaan Valioliigassa maalierolla 2-17. Evertonin luulisi vievän voiton helposti, mutta joukkue on viime viikkoina ollut sen verran kehnossa kunnossa, että pelistä saattaa tulla hyvinkin tiukka. Everton on pelannut neljä ottelua ilman voittoa, muutama päivä sitten se hävisi kotikentällään Eurooppa-liigassa venäläiselle Krasnodarille. Tämän pelin Everton kuitenkin pelasi hyvin varamiehisenä.

Evertonin puolustus oli viime kaudella Valioliigan kolmanneksi paras, mutta tällä kaudella se on päästänyt aivan liian paljon maaleja. Sille on tehty jo 23 maalia, saman verran on tehty esimerkiksi Hullin verkkoon. Evertonin pelaajat ovat tehneet aivan liikaa henkilökohtaisia virheitä. Evertonin kotikenttä Goodison Park oli aikaisempina kausina aikamoinen linnake valloitettavaksi, mutta nyt sekin valttikortti on aikalailla mennyttä. Everton on ollut kotikentällään huonompi kuin vaikka QPR omalla kentällään. Everton on voittanut nyt vain kaksi kotiottelua seitsemästä.

QPR piristymässä

QPR on viiden ottelun kuntopuntarissa parempi kuin Everton, se on pikku hiljaa nousemassa pois putoajien joukosta. Kotikentällään QPR on voittanut kaksi viimeistä ottelua. Vaikka QPR on hävinnytkin kaikki vierasottelunsa, sen vieraspeleissä on pienoista petraamista näkyvissä. Marraskuun alussa se piti Chelseaa Stamford Bridgellä tiukoilla häviten vain 1-2. Newcastle ja Swansea voittivat kotikentillään QPR:n, koska ne osuivat maaliin ottelun lopussa.

Evertonin keskikentällä on poissaoloja. Gareth Barry on sivussa pelikiellon vuoksi ja James McCarthy sekä Darron Gibson kärsivät kolhuista, heidän pelaamisensa on epävarmaa. QPR:ltä on sivussa kärkimies Charlie Austin. Hänen puuttumisensa pelikiellon vuoksi on joukkueelle iso puutos. Austin on tehnyt puolet QPR:n kuudestatoista liigamaalista, hän on tehnyt myös molemmat QPR:n vierasmaalit.

Lukaku on kuuma pelaaja

Ottelun kuumin kärkimies on Evertonin Romelu Lukaku, joka on pikku hiljaa päässyt kovaan kuntoon. Lukaku on tehnyt kolme maalia viidessä viimeisessä ottelussa. Manchester Cityäkin vastaan Lukaku oli lähellä maalintekoa, mutta Cityn maalivahti Joe Hartin loistava pelastus esti tämän. Lukaku on myös osunut neljässä viimeisessä kotiottelussaan.

Evertonin avainpelaajat ovat hyvin levänneitä. Kun he eivät olleet kentällä Krasnodaria vastaan, niin heille on tullut yhdeksän päivän lepo.

Voisiko QPR yllättää?

Evertonin voittokerroin on pelikelvoton, noin 1.45. QPR:stä saisi noin kahdeksan kertoimia. Tämä on kyllä hieman houkutteleva tarjous. Tähän otteluun voisi lyödä Betssonille QPR +1 sekä vielä ensimmäisen maalin tekijäksi ottelun kuuman pelaajan Lukakun.

Vihje: QPR, kerroin 7,95 Betsson