Everton - Southampton 29.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Everton sekä Southampton avaavat päivän Englannissa.

Everton – Southampton, merkki 1, kerroin 1,83 PAF

PAFin kertoimet otteluun 1,83 | 3,65 | 4,90 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Everton sekä Southampton iskevät Suomen aikaa iltapäivällä yhteen. Tänään Englannin korkeimmalla sarjatasolla pelataan yhteensä neljä suhteellisen mielenkiintoista ottelua. Sarjataulukossa Everton on tällä hetkellä viidentenä, kun taas Southampton löytyy sijalta yhdeksän. Joukkueiden välinen tasoero on kuitenkin tähän otteluun lähdettäessä melkoisen selkeää luokkaa. Everton on viime aikoina ollut Valioliigan yksi kuumimmista joukkueista. Edellisellä kierroksella Everton hävisi kylläkin Sunderlandin isäntänä 0-1 maalein, mutta muuten Siniset ovat pelanneet viime kierroksien aikana erittäin hienosti.

Southamptonin kuntopuntari kertoo paljon vierasjoukkueen tilanteesta. Tällä hetkellä kuntopuntarissa Southampton on sijalla viisitoista. Southampton voitti kylläkin edellisellä kierroksella Cardiffin 0-3 maalein, mutta toisaalta tässä ottelussa vastustajan taso tulee nousemaan selkeästi. Southampton tunnetaan normaalisti muutenkin suhteellisen kotiriippuvaisena joukkueena. Raitapaidat ovatkin tähän mennessä kotonaan pystyneet nappaamaan useita mahtavia tasapelejä suurseurojakin vastaan, mutta toisaalta viime aikoina homma ei ole toiminut sen paremmin kotona kuin vieraissakaan. Southamptonillahan on viime aikoina muutenkin ollut suuria ongelmia loukkaantumisten kanssa. Southamptonin tasoinen materiaali ei sellaisia loukkaantumisia yksinkertaisesti tule kestämään kierroksesta toiseen. Sivussa suurella todennäköisyydellä Southamptonin vahvuudesta ovat esimerkiksi Dejan Lovren, Daniel Osvaldo, Victor Wanyana, Artur Boruc sekä Nathanie Clyne.

Everton lähtee tähän otteluun kotonaan selkeänä ennakkosuosikkina. Materiaaliltaan Everton on tästä kaksikosta ehdottomasti laadukkaampi ja kaiken kaikkiaan joukkueiden kuntokäyrät osoittavat tosissaan täysin eri suuntiin. Everton tunnetaan Southamptonin tavoin parhaimmillaan erinomaisena kotijoukkueena, joten siinä mielessä luottoa vierasjoukkueeseen ei tänään löydy. Evertonillahan on myös omat loukkaantumisongelmansa, mutta toisaalta erittäin tärkeä Leighton Banes on mahdollisesti tänään kotijoukkueen käytettävissä. Sen pidemmittä puheitta Everton napataan vetokupongille mukaan. Paljon saa tapahtua, jos Southampton meinaa tästä ottelusta itselleen jotain mukaansa saada.

Veikkaussivut | Tuomas