Everton - Stoke 30.11.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Hyydyttääkö Stoke vieraissa Evertonin maalihanat?

Everton – Stoke, merkki alle 2,5 maalia, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 1,55 | 4,05 | 6,30

 

 

Sarjataulukossa neljäntenätoista oleva Stoke matkustaa Evertonin vieraaksi jalkapallon Englannin Valioliigan ottelussa. Everton on sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla seitsemän. Tiedossa tulee olemaan tasaisempi kohtaaminen kuin mitä kerroinasettelu antaa ymmärtää. Stoke tunnetaan normaalisti surkeana vierasjoukkueena, mutta Stoken bussitaktiikka tulee todennäköisesti toimimaan tänään. Everton ei ole kolmeen edelliseen otteluun saalistanut voittoakaan, joten kotijoukkueen pelivire ei ole tällä hetkellä lainkaan parasta mahdollista luokkaa. Edellisellä kierroksella Everton pelasi jännittävässä kamppailussa 3-3 numeroin tasapelin Liverpoolia vastaan.

Stoke on kahteen edelliseen otteluun saalistanut yhteensä neljä pistettä Swansean sekä Sunderlandin kustannuksella, joten Stoke on viime aikoina pystynyt pelaamaan aivan loistavalla tasolla materiaaliinsa katsottuna. Edellisellä kierroksella Stoke voitti kotonaan Sunderlandin 2-0 maalein. Tänään Stoke tulee keskittymään suurella todennäköisyydellä lähinnä puolustamiseen ja sitä kautta oman maalin varjelemiseen. Stoke on pelannut viime vierasotteluissa erittäin runsasmaalisesti, mutta tänään tuskin on tiedossa lainkaan samanlaista ottelua. Stoke on kuuteen vierasotteluun pystynyt saalistamaan vain yhden voiton, joten vieraissa raitapaidoilla on erittäin vaikeaa.

Everton on kotonaan suursuosikki, sillä nimenomaan kotiotteluissaan Everton ei ole tälläkään kaudella tottunut juurikaan häviämään ja toisekseen materiaaliltaan Stoke ei ole tietenkään Evertonin tasoinen ryhmä. Saattaa kuitenkin silti hyvin olla, että Stoken bussitaktiikkaa tulee toimimaan. On syytä olettaa, että maalit tulevat olemaan tänään suhteellisen vähissä. Everton ei ole tiukkoja otteluita edellisillä kierroksilla pystynyt kääntämään edukseen. Tasapelikin olisi tästä vierasottelusta Stokelle erinomainen suoritus. Lähtökohtaisesti Everton on selkeä valinta 1X2 -vetokohteeseen, mutta alle 2,5 maalia on myös järkevä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas