Everton - Tottenham 3.11.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/03/2013
Jaa tämä...

Juhliiko Everton kolmea pistettä Tottenhamin kustannuksella?

Everton – Tottenham, merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,50 | 3,40 | 3,00 

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelataan tänään kaksi ottelua, päivän ensimmäisessä kamppailussa yhteen iskevät Everton sekä vieraaksi saapuva Tottenham. Sarjataulukossa tällä hetkellä Everton on seitsemännellä sijalla, kun taas Tottenham löytyy sijaa ylempää. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa vain piste vierasjoukkueen eduksi. Everton on pelannut toistaiseksi neljä kotiottelua ja saalistanut niistä peräti kymmenen pistettä. Everton on ollut Valioliigan parhaimpia kotijoukkueita, mutta toisaalta myös aikaisemmilla kausilla Everton on ollut kotonaan äärimmäisen vaikeasti voitettavissa. Everton on neljästä edellisestä ottelustaan napannut kolme voittoa, joten Tottenham joutuu tänään hurjaan testiin, vaikka myös vierasjoukkue on aloittanut oman kautensa hyvin. Viime kierroksella Everton voitti Aston Villan vieraissa 0-2 numeroin.

Everton on alkukaudella voittanut kotonaan esimerkiksi mestarisuosikiksi lukeutuvan Chelsean ja tosissaan muutenkin Everton on ollut kotonaan äärimmäisen vahva. Kolmeen edelliseen kotiotteluun Everton on napannut yhtä monta voittoa. Itseasiassa Everton on kokenut kotonaan edellisen kerran tappion kesällä, kun pelattiin harjoitusotteluita ennen uuden kauden alkua. Mielenkiintoinen pointti on myös siinä, että Everton on ollut vastustajana Tottenhamille äärimmäisen vaikea. Everton on joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta voittanut kolme ja vain kerran voiton on vienyt Tottenham. Vaikka valmennus onkin Evertonissa vaihtunut, joukkueena Everton on ollut oikeastaan aina hankala Tottenhamille.

Tottenham on ollut vieraissa tällä kaudella niin Eurooppa liigassa kuin Valioliigassakin äärimmäisen vahva, mutta lähtökohtaisesti Everton nostetaan suosikiksi tähän otteluun kotiedun turvin. Everton luokitellaan kuitenkin joukkueeksi, joka kerää todennäköisesti kotonaan suurimmaksi osaksi pisteet näiltä huippujoukkueilta. Everton pääsee myös tähän otteluun lähes parhaalla kokoonpanolla, kun taas Tottenhamilla on todennäköisesti jonkinlaisia pieniä loukkaantumisongelmia. Tässä tapauksessa Everton on järkevä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas