Kanadan valtion myy jääkiekko muistoesineitä huutokaupassa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 09/01/2015
Jaa tämä...

Tiedätte varmasti sen tunteen, kun teillä on jokin rihkamaksi luokiteltava tavara kädessänne ja toinen aivopuolisko on sitä mieltä, että heitä se tavara roskiin, toinen taas sanoo mitä jos sitä vielä joskus tarvitaan? Aikaa myöden se ”joskus tarvittavien tavaroiden” varasto paisuu paisumistaan. Näiden on käynyt myös Kanadan valtiolle jääkiekkomuistoesineiden kanssa. Nyt tämä jääkiekon emämaa onkin päättänyt laittaa ison osan näistä muistoesineistä myytäväksi julkiseen huutokauppaan.

Kanadan valtion on keksinyt oivan keinon päästä eroon nurkkiin jäävistä tavaroista. Kanadalla on nimittäin oma valtion ylijäämätavaroiden myyntiin keskittynyt nettisivu, josta kuka tahansa voi yrittää huutaa itsellensä erilaisia tuotteita. Viime viikoilla myyntilistoilla on keikkunut erityisesti jääkiekkofaneille mieluisia tuotteita.

Myynnissä palasia NHL-historiasta

Viime päivien myydyimpiä tuotteita ovat olleet useiden eri pelaajien signeeraamia kiekkoja ja valokuvia. Tarjolla on kuitenkin edelleen esimerkiksi Wayne Gretzkyn draft-kyselylomakkeen kopio. Lisäksi 1 300 dollarin lähtöhintaa on tarjolla NHL-kuvakirja, jossa on muun muassa sellaisten legendaaristen pelaajien kuin Lanny McDonald, Harry Sinden, Borje Salming, Red Kelly, Grant Fuhr, Jari Kurri, Doug Gilmour, ja Guy Lafleurin valokuvat omistuskirjoituksilla. Lisäksi kaupan olisi vielä muutaman tunnin Toronto Maple Leafsin logolla ja maalivahti Grant Fuhrin signeerauksella varustettu jääkiekko. Kiekonhinta lähtöhinta on 40$.

Jos olet siis joskus haaveillut omistavasi palan kanadalaista jääkiekkohistoriaa niin käy vierailemassa sivulla www.gcsurplus.ca. Ja mikä ostoslistallasi on jotain järeämpää kuin muistokiekko, niin sivustolla on kaupan myös 300 000 dollarin lähtöhintaan Quebecin rannikkovartioston käytöstä poistettu vartioalus…

Mikäli farkkujesi taskunpohjalta löytyy vain nöyhtää, ja tarvitset kipeästi rahoitusta lätkämuistoesineiden shoppailuun niin käy ansaitsemassa muutama euro lyömällä vetoa US Openista. Peliyhtiö Unibet nimittäin tarjoaa loistavan vetovalikoiman US Openiin:

  • Ainutlaatuinen piste-pisteeltä live-betsaus.
  • Betsaa pelin voittoa jopa 40-30 -tilanteessa.
  • Kaikki single-ottelut saatavilla live-kertoimissa.
  • Korkea payback vedoista niin Pre- kuin Live-kertoimissakin.

Lue myös:

Esittelyssä NHL 16 –pelin parhaat maalivahdit!

Tenniksellä kasvua pelikassaan!

unibet