VIDEO: Ex-HIFK-pakki järkyttävän taklauksen kohteena! - "Yritti vahingoittaa"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/03/2018
Jaa tämä...

Tällaiset taklaukset olisi saatava kokoonaan pois jääkiekosta.

Päähän kohdistuneet taklaukset ovat olleet jo pitkään koko kiekkomaailman kuumimpia puheenaiheita. Ruotsin pääsarjassa nähtiinkin torstaina taklaus, jonka myötä kyseinen debaatti ei tule ainakaan rauhoittumaan.

Tilanteessa uhriksi joutui vielä viime kaudella HIFK:n väreissä nähty Daniel Fernholm. Nykyisin Djurgårdenia edustava puolustaja latasi kiekon ränniin ja valmistautui ottamaan vastaan Luleå-peluri Johan Forsbergin taklauksen. 

[ Veikkaussivuilta löydät kaikkien peliyhtiöiden parhaat tarjouksetVoit myös poimia Veikkaushuoneelle 10€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Forsbergin taklaus oli kuitenkin luokkaa ”mahdotonta ottaa vastaan”, sillä kaveri tuli tilanteeseen hyppäämällä ja vieläpä kyynärpäät korkealla. Forsbergin kyynärpää nasahtikin suoraan Fernholmin kupoliin ja Djurgården-pakki putosi välittömästi jään pintaan keräämään ajatuksiaan.

Forsberg sai tilanteesta 5+20 minuutin rangaistuksen ja kaiken järjen mukaan hänelle on luvassa vielä varsin railakas pelikielto.

– Se oli erittäin törkeä taklaus. Minun mielestäni Johan Forsberg yritti jollain tapaa saada Luleåta mukaan peliin. Hänellä oli hyvin aikaa tilanteessa taklata kunnolla, mutta hän hyppäsi ja osui kyynärpäällä päähän vain vahingoittaakseen. Se oli törkeintä, mitä olen nähnyt pitkään aikaan, kiekkokommentaattori Niklas Wikegård kommentoi tilannetta Expressenin mukaan.

– Luulen, että Johan Forsbergiä odottaa pitkä pelikielto, Wikegård jatkoi.

Djurgården johti ottelua taklaushetkellä maalein 3-1. Matsin loppulukemat taas olivat 4-3 Djurgårdenin hyväksi.

Katso törkeä niitti tästä linkistä! (SHLplay, ajassa 1:46)

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut