Expressen: Blues-tähti siirtymässä Ruotsiin?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Ruotsalaisseura on kiinnostunut Bluesin avainpuolustajasta.

Ruotsin SHL:ssä pelaava Luleå HF on kiinnostunut Bluesin nuoresta puolustajasta Otso Rantakarista. Viime perjantaina Bluesin ja Kärppien välistä ottelua seurannut luulajalaisseuran urheilupomo Lars Bergström oli tarkkailemassa juuri Rantakarin peliesityksiä.

– Tiedämme hänet. Hänet tunnetaan hyökkäävänä puolustajana. Bluesilla on ollut vaikeaa ja monet heidän pelaajat näyttäisivät olla saatavilla, Bergström jutteli Expressenille.

Luleå on muuttunut viime kaudesta todella paljon, mutta siitä huolimatta heillä on valtavasti menestymispaineita. Luleå on SHL:ssä tällä hetkellä juuri ja juuri kymmenen parhaan joukossa.

Bluesin GM saanut valtavasti puheluita

Bluesin paidassa tällä kaudella tehot 3+12 viimeistellyt Rantakari voitti viime kaudella SM-liigan vuoden tulokkaan palkinnon kuin myös tulokkaiden pistepörssin. Hän on etenkin ylivoimalla joukkueensa ehdotonta parhaimmistoa. Se näkyy myös hänen peliajassaan, sillä viikonloppuna hän pelasi molemmissa Bluesin otteluissa yli 25 minuuttia.

Bluesin GM Peter Ahola vahvisti ruotsalaislehdelle, että Rantakarista ollaan oltu kiinnostuneita Ruotsissa. Bluesin pelaajat kiinnostavat muutenkin. Siitä hyvänä esimerkkinä Ahola kertoo puhuneensa viime torstaina 140 puhelua.

Joka tapauksessa esimerkiksi Iltasanomat viittaa, että Rantakari ei ole tällä hetkellä vaihtamassa joukkuetta, joten lähiviikot näyttävät, että onko Express lopulta oikeassa.

Seuraavan kerran SM-liigaa pelataan tiistaina. Tuolloin kierroksen yksi mielenkiintoisimmista kamppailuista pelataan, kun Pelicans matkustaa JYPin vieraaksi. Blues pelaa seuraavan kerran keskiviikkona. Tuolloin Espooseen saapuu Ässät.

Peliyhtiö ComeOn tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lähde: Expressen, Iltasanomat

Lue myös:
Helsingistä Ouluun – Liigan Perhepäivät kiertävät kaikki kiekkokaupungit
NHL-blogi: Huijattiinko Kanelle syöttöpiste?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa