fomula 1 kaarteessa

F1 Brasilian GP, 12.11.2017, Bottas paalulla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 11/11/2017
Jaa tämä...
Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

 

Formula 1:n mestaruus ratkesi jo viime kisassa Meksikossa. Mercedeksen Lewis Hamilton ei ajanut viimeksi kovinkaan hyvää kisaa, mutta yhdeksäskin sija oli tarpeeksi, että Hamilton pääsi jo nostamaan maailmanmestaruuskannua. Kautta olisi jäljellä vielä kaksi osakilpailua, ja panokset ovat aika lailla jo vähissä.

Viime kausina on mestaruuden varmistanut kuski ajanut huonot kisat vielä jäljellä olevissa osakilpailuissa, esimerkiksi vuonna 2015 Hamilton voitti mestaruuden ja ajeli jäljellä olleet kisat löysin rantein.

Ja sama meininki taitaa Hamiltonilla olla Brasiliassakin. Mestari paukautti aika-ajoissa ulos heti kättelyssä, ja lähtöruutu Hamiltonilla sunnuntain kisassa on vasta 20.

Hamiltonilla voisi vielä loppukaudella olla tavoitteena osakilpailun voittoja, että hän tavoittaisi Michael Schumacherin voittoennätyksen. Schumi voitti urallaan 91 osakilpailua. Hamiltonilla on vielä pitkä matka, useampikin kausi pitäisi ajaa. Hamiltonilla on nyt 62 voittoa, joten Schumacherin tavoittaminen vaatisi vielä useamman hyvän vuoden.

Brasilia, Mersujen kisa

Mercedeksen talli on ollut erinomainen Brasilian osakilpailussa viime vuosina. Talli on voittanut Sao Paolossa kolmena viime kautena. Ei voitto tälläkään kertaa kaukana ole, sillä vaikka Hamilton epäonnistui aika-ajoissa, eikä missään nimessä ole kärkikahinoissa, niin Mersun toinen kuski Valtteri Bottas ajoi itselleen hienosti paalupaikan. Kakkosena Bottaksen vieressä on Ferrarin Sebastian Vettel ja kolmantena sitten Ferrarin Räikkönen. Red Bullit lähtevät Ferrarien jälkeen, joten aika normaaleista asemista taaskin kisaan lähdetään.

Kisan alla asiantuntijat rankkasivat ilman motivaatiotakin ajavan Hamiltonin kisan suosikiksi, ja Bottaksen kakkoseksi. Bottas oli viime viikolla Meksikossa kakkonen. Hän on ajanut epätasaisen kauden, mutta vahva loppukausi näyttäisi olevan tulossa.

Bottas suosikkina

Vetomarkkina uskoo Valtteri Bottakseen, vaikka Ferrarin Vettel lähtee aivan viereltä. Bottaksen voittokerroin on Unibetilla pienin, 1.90. Vettelin voitosta saisi kertoimeksi 2.70. Tämän jälkeen muihin kuskeihin onkin sitten jo iso hyppäys. Verstappen on kolmossuosikkina kertoimella 9.00. Räikkönen on neljäntenä vetolistoilla kertoimella 11.00, vaikka Kimi lähtee kisaan ennen Verstappenia.

Hamiltonin voitosta Unibet antaa kertoimeksi vain 17.00, vaikka britti lähtee kaikista takimmaisesta ruudusta. Vaikea uskoa, että Hamilton voittaisi kisan edes kerran 17:sta. Ja vaikea uskoa, että toinen Red Bull -kuski Ricciardo voittaisi vain kerran 67:stä – Unibetin kerroin Ricciardolle on komea 67. Ricciardon lähtöruutu on kisassa 15, kymmenen pykälän rangaistuksen vuoksi, silti kerroin 67 on suurehko. Unibet antaa kertoimen 6.00 sille, että Ricciardo nousee takaa palkintopallille, ja sitä voisi pienellä kokeilla. Kyllä Red Bull on sen verran hyvä auto, että Ricciardo nappaa nopeasti edellä lähteneet hitaammat autot kiinni ja menee ohi.

 

 

Parhaat talletusbonukset

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

iwobi
Arsenal - West Ham 22.4.2018, Arsenal valmistautuu torstain ottel...

Arsenal pelaa torstaina Eurooppa-liigan välierän Atletico Madridia vastaan. Arsene Wenger jo totesi, että Eurooppa-liiga on loppukauden ykköstavoite.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Maanantai 23.4.2018 Tappara - Kärpät - joko sarja menee poikki?...

Kärpät on napannut jo kolme voittoa, mutta Tappara ei ole luovuttanut. Tästä on pakko alkaa ihmenousu?

ritchie_cech
Everton - Newcastle 23.4.2018, ilman sen kummempaa panosta

Evertonin ja Newcastlen kauden viimeiset ottelut menevät pelaillessa, putoamispeikko on karistettu, mutta toisaalta ensi kauden euroturnaukset ovat liian kaukana.

mestarien-liiga-liverpool-roma-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ot...

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 - Kärpät ja Tappara 5. finaali, Oulussa kulta...

Kärpät hävisi maanantaina Tapparalle, mutta Oulussa on tänään uusi yritys. Juhliiko Kärpät tänään?

Aikaisemmat otteluennakot