ferrari meksikon gp

F1 Meksikon GP, Hamilton on mestari jos ajaa vähintään viidenneksi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 24/04/2018
Jaa tämä...
Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

 

Tänään varmaankin ajetaan se kisa, jossa Mercedeksen brittikuski Lewis Hamilton varmistaa neljännen maailmanmestaruutensa. Hamiltonille riittää se, että hän tulee tänään vähintään viidenneksi, muiden sijoituksilla ei ole väliä. Jos Vettel ei voita tänään, niin Hamiltonille riittää yhdeksäs sija MM-tittelin varmistamiseen. Bottaksella oli vielä ennen viime viikonlopun kisaa teoreettisen mahdollisuudet maailmanmestaruuteen, mutta ei ole enää.

Viime kisassa Texasissa Hamilton otti viidennen voiton kuudesta viime kisasta, ja nyt Hamiltonin ero pistekärjessä ennen Sebastian Vetteliä on jo 66 pistettä.

Hamiltonin aika-ajo ei mennyt aivan nappiin. Hän lähtee kisaan vasta kolmannesta ruudusta. Paalupaikalta kisan aloittaa Ferrarin Sebastian Vettel, hänen vierellä kisan aloittaa Max Verstappen. Hamiltonin viereltä lähtee toinen Mersu-kuski, Suomen poika Bottas.

Vetomarkkina on laittanut kertoimet aika-ajojen mukaan. Betssonilla Vettelin voittosuosikkikerroin on 1.91. Kakkosena Betssonin listalla on Verstappen kertoimella 3.50. Valtteri Bottaksen voittokerroin olisi jo 29.00.

Hamiltonin maailmanmestaruudesta ei enää vetomarkkinoilla ole epäselvyyttä. Ne vetofirmat, jotka tällaista vetoa vielä tarjoavat, ovat hinnoitelleet Hamiltonin mestaruuskertoimen 1.002 -tasolle, ja se tuntuu aivan kohtuulliselta lukemalta.

Hamilton – yksi parhaista

Neljäs maailmanmestaruus nostaa Hamiltonin kaikkien aikojen kuskien joukkoon. Hamiltonilla lienee vielä kiinnostusta saa ohitettua Michael Schumacherin ennätys, 91 osakilpailuvoittoa. Nyt Hamiltonilla on kasassa 62 voittoa.

Vettelin paalupaikka Meksikon GP:ssä näytti, että Ferrarin autossa kyllä on potentiaalia, mutta Aasian kierroksen epäonnistumiset pudottivat Vettelin mestaruustaistosta. Monzan kisaan saakka Vettel oli MM-johdossa, mutta keskeytyksetn Singaporessa ja Japanissa sekä neljäs sija Malesiassa pudottivat Vettelin Hamiltonin kyydistä.

Meksikossa vaikea ohittaa

Aika-ajoa on isossa roolissa Meksikon kisassa, sillä ohittaminen on radalla hankalaa. Ja kun tällä radalla eivät renkaat ole erityisen kovilla, niin kisa ajetaan yhdellä pysähdyksellä, eivätkä varinkkostopitkaan anna mahdollisuuksia ohituksiin. Hamilton on sanonut lehdille, että hän edelleen haluaa ottaa maailmanmestaruuden voittamalla osakilpailun, mutta eiköhän hän vain aio pysyä kaukana ongelmista ja ajaa varmasti maaliin vähintään viitospaikalla. Hamilton ei ole enää samanlainen hurjapää raikulipoika kuin ennen, joten varmaan hän pystyykin ajamaan rauhallisesti.

Kisa on pedattu Vettelille. Auto on hyvä, paalupaikka radalla, jossa on vaikea ohittaa. Vettelin voitto Betssonin kertoimella 1.91 kelpaa kupongille.

Alla parhaat palat Meksikon aika-ajosta:

 

 

Parhaat talletusbonukset

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

iwobi
Arsenal - West Ham 22.4.2018, Arsenal valmistautuu torstain ottel...

Arsenal pelaa torstaina Eurooppa-liigan välierän Atletico Madridia vastaan. Arsene Wenger jo totesi, että Eurooppa-liiga on loppukauden ykköstavoite.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Maanantai 23.4.2018 Tappara - Kärpät - joko sarja menee poikki?...

Kärpät on napannut jo kolme voittoa, mutta Tappara ei ole luovuttanut. Tästä on pakko alkaa ihmenousu?

ritchie_cech
Everton - Newcastle 23.4.2018, ilman sen kummempaa panosta

Evertonin ja Newcastlen kauden viimeiset ottelut menevät pelaillessa, putoamispeikko on karistettu, mutta toisaalta ensi kauden euroturnaukset ovat liian kaukana.

mestarien-liiga-liverpool-roma-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ot...

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 - Kärpät ja Tappara 5. finaali, Oulussa kulta...

Kärpät hävisi maanantaina Tapparalle, mutta Oulussa on tänään uusi yritys. Juhliiko Kärpät tänään?

Aikaisemmat otteluennakot