F1-mestarin haalarin alla upeaa mustetta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 04/02/2015
Jaa tämä...

Harva tietää että F1 mestari Lewis Hamiltonilla on varsin hienoja tatuointeja kropassaan. Mies avautuu näistä tatuoinneistaan huhtikuun Men’s Health -lehdessä ja kuten monella muullakin, kaikilla tatuoinneilla on oma tarinansa ja tarkoituksensa. Lehden haastattelussa Lewis kertoo mm. että hänen oikeassa olkapäässään on Pietà, kuva Michelangelon alkuperää olevasta veistoksesta jossa Maria pitelee Jeesusta sen jälkeen kun hänet otettiin pois ristiltä.

Kädessä hänellä on pyhä sydän, nuotteja sen takia että hän rakastaa musiikkia. Keskellä rintaa hänellä on puolestaan kompassi koska kirkko on hänen mukaansa hänen oma kompassinsa. Usko miehellä on kova.

Teksti ”Powerful Beyond Measure” eli ”Mittaamattoman vahva” hänellä puolestaan lukee rintakehässään. Tämä teksti on puolestaan Marianne Williamsonin tekstistä, pidemmän version tästä löydät vaikkapa tästä.

Selässä Hamiltonilla on risti ja enkelin siivet. Isolla tekstillä ”Still I Rise” Hamilton haluaa kertoa että jokainen voi itse nousta kaiken sen yläpuolelle jota elämä eteen heittää. Hamiltonilla on tatuoituna myös oikean korvan takana numero 44, hänen ajonumeronsa F1 –sarjassa. Family ja Faith tekstit löytyvät olkapäiltä.

Kuten Lewis lehden haastattelussa myös toteaa, monet eivät pidä F1-kuskeja urheilijoina tai ainakaan kovinkaan vaativia suorituksia tekeviä urheilijoina. Totuus on kuitenkin päinvastainen, formula-auton kuljettaminen kaikkine G-voimineen on täyttä urheilua. Monikaan meistä sohvaperunoista ei jaksaisi ajaa viittä kierrosta F1-autoa esimerkiksi Malesian helteessä, sykkeen ollessa koko ajan n. 150 – 160. Ja aika-ajoissa 30-40 siihen vielä päälle. No, kovin monella ei siihen ole edes mahdollisuuttakaan.

Hamilton ei kuvistakaan päätellen ole missään löysässä kunnossa ja hän kertookin haastattelussa että hänen piti laihduttaa viime vuonna kuusi kiloa, lähtölukemat olivat 73 kilogrammaa. Kaikki ylimääräiset kilot ovat pois auton nopeudesta joten tätä tarkkaillaan todella tarkalla silmällä.

Nähtäväksi jää milloin Hamilton ottaa Mersun johtotähti-tatuoinnin kroppaansa. Huhut kertovat että mies olisi sorvaamassa parhaillaan pitkää ja erittäin rahakasta sopimusta Mercedeksen kanssa.

Video Hamiltonin tatuoinneista:

Veikkaussivut | Petteri

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut