FA Cupissa hurjia jättiyllätyksiä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Cup -ottelut olivat viikonloppuna jälleen pienten seurojen juhlaa.

Jalkapallon Englannin FA Cup jatkui viikonloppuna ja jättiyllätyksiä saatiin todistaa useampaakin kappaletta. Viime kauden finaalisti, Liverpool sekä Tottenham saivat molemmat todistaa sen faktan, kuinka hankalaa onkaan pelata pienemmän seuran kotiyleisön edessä. Puolestaan hallitseva mestari, Chelsea oli vain minuuttien päässä putoamisesta. 

Ensimmäisessä ottelussa Ykkösliigassa pelaava Bredford oli lähellä tiputtaa jatkosta Chelsean. Bredford johti ensimmäisellä puoliajalla ottelua 1-0 maalein, mutta lopulta päädyttiin tasatulokseen 2-2 maalein. Chelsea oli vielä aivan ottelun lopussa tappiolla, mutta lontoolaisten hyökkääjä, Fernando Torres onnistui tasoittamaan vierailijoiden onneksi.

Puolestaan seuraavassa ottelussa Leeds onnistui yllättämään kotiyleisönsä edessä Tottenhamin 2-1 maalein. Leeds sai otteluun erinomaisen alun eikä Tottenham siitä kunnolla missään vaiheessa toipunutkaan. Leedsin yllätys nyt ei välttämättä ole kuitenkaan aivan samaa tasoa kuin mitä illalla käydyssä myöhäisottelussa, sillä Leedshän on ehtinyt tiputtamaan aikaisemmin jatkosta mm. Manchester Unitedin.

Ja sitten siihen hurjaan tulokseen – Oldham tiputti myöhäisillan ottelussa Liverpoolin jatkosta 3-2 maalein! Ykkösliigassa pelaava Oldham sai otteluun erinomaisen alun ja siirtyikin johtoon hyvin nopeasti ottelun alussa. Liverpoolin tasoitus ottelun aivan viimeisillä hetkillä oli erittäin lähellä, sillä Steven Gerrardin laukaus osui tolppaan. Joka tapauksessa Oldhamin jättiyllätys on koko kierroksen valtavin suoritus.

Valioliiga jatkuu jälleen niin viikolla kuin myös tulevana viikonloppuna. Sunnuntaina pelataan kierroksen huippuottelu, kun Manchester City saa vastaansa Liverpoolin. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 18.00 ja ottelunhan näyttää suorana MTV3 Max Sport.

Veikkaussivut | Tuomas