Devils-fanien suurin inhokki hakee NHL-sopimusta seuran harjoitusleiriltä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 15/03/2018
Jaa tämä...

Scott Gomez on enemmän kuin tuttu kaveri New Jersey Devilsin kannattajille.

New Jersey Devilsin kannattajien suurimmaksi inhokiksi noussut Scott Gomez yrittää tehdä paluuta tutun seuran väreihin. Kokenut sentteri on nimittäin kutsuttu try-outille Devilsin tulevalle harjoitusleirille.

Gomez on Devilsin ykköskierroksen varaus vuodelta 1998 ja hän tahkosikin ”pirupaidassa” uransa seitsemän ensimmäistä kautta erinomaisella menestyksellä. Jenkkihyökkääjä nousi kannattajien suosikiksi jatkuvan pistetehtailunsa myötä ja pääsi siinä sivussa nostelemaan Stanley Cup -kannua peräti kahteen otteeseen.

Kesällä 2007 Gomez kuitenkin päätti lähteä hakemaan uralleen uusia tuulia. Devils yritti viimeiseen asti tehdä jatkosopimusta tähtihyökkääjälleen tässä kuitenkaan onnistumatta. Lopulta Gomez teki ratkaisun, joka oli anteeksiantamaton monien Devils-fanien näkökulmasta.

Tehohyökkääjä meni ja allekirjoitti Devilsin arkkivihollisen, New York Rangersin, tarjoaman sopimuslappusen. Devils-fanit olivat varmasti jo ehtineet valmistautumaan tähtensä lähtöön, mutta tällaista temppua ei kukaan osannut – tai halunnut – odottaa.

Tänään ratkeaa Eurooppa liigan lohkopaikan kohtalo! Rapid Wien-HJKNordicbetin kertoimet: 1.75 | 3.65 | 4.25. Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä linkistä! ]

Kyseinen ratkaisu kuitenkin kostautui Gomezille, sillä hyökkääjän peli alkoi takkuamaan Rangersissa pahemman kerran. Jenkkihyökkääjän otteet eivät vastanneet yli 50 miljoonan dollarin sijoitukselle asetettuja odotuksia, ja pian mies löysikin itsensä jo uudesta seurasta, Montreal Canadiensista.

Maiseman vaihto ei auttanut. Montrealista Gomezista nimittäin leivottiin koko NHL-maailman suurin vitsi, kun hyökkääjä ei onnistunut maalinteossa yli vuoteen.

7,5 miljoonan dollarin vuosipalkalla tahoava hyökkääjä, joka ei onnistu vuoden aikana kertaakaan maalinteossa…? Sille saakin nauraa oikein toden teolla.

Nyt Gomez on kuitenkin palaamassa takaisin ”kotikonnuilleen” Devilsin väreihin. 34-vuotiaan Gomezin try-out kattaa pelkän harjoitusleirin, joten hyökkääjän on vakuutettava Devils-johto taidoillaan.

– Scott uskoo vankasti pystyvänsä parempaan ja hän on treenannut kesällä kovasti, joten päätin kutsua hänet harjoitusleirillemme. Emme ole tehneet mitään lupauksia, mutta tiedämme, mitä hän pystyy parhaimmillaan tekemään. Tilanne on sama kuin Petr Sykoran kanssa aikoinaan, sanaili Devilsin pitkäaikainen toimitusjohtaja Lou Lamoriello.

Sykora haki kesällä 2011 paikkaa Devilsistä niin ikään harjoitusleirin kautta. Sykoran otteet miellyttivät seurajohtoa ja miehen yritys palkittiin yksivuotisella sopimuksella. Tuolla kaudella hyökkääjä hakkasi 82 runkosarjaottelussa huimat 21+23=44 -tehopisteet.

Nyt Gomez yrittää toistaa kyseistä temppua.

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Veikkaussivut | Ville Hokkanen, @vvhokkanen

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut