Färjestad - HV-71 23.1.2014 | SHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Venyykö Färjestadin voittoputki neljän ottelun mittaiseksi?

Färjestad – HV-71, merkki yli 4,5 maalia, kerroin 1,66 Betsson
Färjestad – HV-71, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,34 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 2,00 | 4,00 | 3,25 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Ruotsin SHL:n kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Färjestad sekä vieraaksi saapuva HV-71. Sarjataulukossa Färjestad on tällä hetkellä kuudentena, kun taas HV-71 löytyy sijalta kymmenen, mutta siitä huolimatta tätä ottelua voidaan pitää kierroksen kenties odotetuimpana kohtaamisena. Tässä ottelussa kohtaavat kaksi äärimmäisen laadukasta joukkuetta, vaikka Färjestad sekä HV-71 ovat pelanneet alle oman tasonsa. Periaatteessa juuri Färjestad sekä HV-71 ovat sukeltaneet omaan tasoonsa nähden kaikista selviten. HV-71:sen kannalta erinomainen asia on kuitenkin se, että vierasjoukkueella maalinteko on toiminut läpi kauden. Tarkemmin sanottuna vierasjoukkue on viimeistellyt 120 maalia ja sitä voidaankin pitää hyvänä suorituksena. HV-71:sen peliesitykset ovat vain olleet niin epätasaisia, että sijoitus sarjataulukossa on valitettavasti täysin mitä sattuu.

Färjestad sekä HV-71 ovat olleet viime aikoina erinomaisessa pelivireessä, joten molempien joukkueiden suunta on selkeästi ylöspäin! Edellisellä kierroksella Färjestad nappasi 2-4 maalein voiton AIK:sta, kun taas HV-71 nappasi vähintään yhtä komean voiton Skellefteåsta 4-2 numeroin. Voitto Skellefteåsta oli varmasti vierasjoukkueelle kaiken kaikkiaan äärimmäisen tärkeä jatkoakin ajatellen, sillä Skellefteå on tällä kaudella hallinnut Ruotsin korkeinta sarjatasoa käytännössä miten on halunnut. Färjestad sekä HV-71 omaavat useita erittäin laadukkaita yksilöitä ja sitä kautta molemmat joukkueet ovatkin olleet varsinkin viime aikoina runsasmaalisia. Edellisestä kolmesta ottelustaan kahdessa Färjestad on pelannut jopa kuusi maalia sisältäneitä taisteluita, kun taas HV-71 on edellisestä viidestä ottelustaan vain yhdessä jäänyt alle kuusi maalia sisältäneen kamppailun.

Färjestad on kotonaan pelannut todella epätasaisesti, joten siinä mielessä kaiken kaikkiaan lähtökohdat ovat todella ympäripyöreät. Färjestad lähtee tähän otteluun kylläkin ennakkosuosikkina, mutta järkevin vaihtoehto on lähteä ennustamaan runsasmaalista kohtaamista. HV-71:sellä on tämän ottelun alla pieniä loukkaantumisongelmia, mutta toisaalta vierasjoukkue ei voi jatkuvasti piilotella saman ongelman takana. Jokaisella joukkueella on jossain vaiheessa ongelmia loukkaantumisten kanssa eikä sille yksinkertaisesti vain voi mitään. Färjestad on tosissaan kotonaan napannut voittoja sekä tappioita vuoron perään, joten kahden hyvän ottelun pelaaminen juuri kotonaan on ollut peräkkäin Färjestadille täysin vieras käsite. Periaatteessa tämä täysin ympäripyöreä ottelu saattaa mennä täysin kummalle joukkueelle tahansa, joten siinä mielessä yli 4,5 maalia sekä yli 5,5 maalia ovat järkeviä valintoja vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas