Färsaaret - Kazakstan 11.10.2013 | Jalkapallon MM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/10/2013
Jaa tämä...

Lohko C:n kamppailussa jumbot vastakkain.

Färsaaret – Kazakstan, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,75 | 3,40 | 2,15 

 

 

Jalkapallon MM-karsintojen ottelutarjontaa, Färsaaret sekä Kazakstan iskevät yhteen. Kyseessä on C-lohkon ottelu, missä ei enään voittojen suhteen ole minkäänlaista panosta. Färsaaret sekä Kazakstan pelasivat vastakkain syyskuun alussa ja silloinhan Kazakstan oli kotonaan parempi 2-1 maalein. Kahdeksan ottelua joka tapauksessa ovat tuottaneet Färsaarille saman määrän tappioita ja kaiken kaikkiaan materiaaliltaan Färsaaret on tämän lohkon heikoin joukkue. Färsaaret on kahdeksassa ottelussa tehnyt vain kolme maalia, mutta omissa verkot ovat heiluneet 25 kertaa. Viimeksi Färsaaret hävisi MM-karsintojen osalta Saksaa vastaan 0-3 numeroin.

Kazakstan on materiaaliltaan ehdottomasti Färsaaria laadukkaampi osapuoli ja toisekseen Kazakstanin karsinnoissa on myös positiivistä kerrottavaa. Kazakstan on kahdeksaan otteluun hävinnyt kylläkin kuusi kertaa, mutta Kazakstan on myös ehtinyt voittamaan yhden ottelun ja pelaamaan kerran tasan. Kazakstanille maalinteko on ollut Färsaarten tapaan hyvin hankalaa, mutta puolustus on toiminut selkeästi Färsaarten vastaavaa paremmin. Färsaaret taisteli viimeksi Ruotsia vastaan erinomaisesti, mutta hävisi lopulta yllättävän tiukan taiston 0-1 maalein.

Kazakstan on pystynyt pelaamaan hyvinkin paljon näissä karsinnoissa tuloksellisesti erittäin tasaisia otteluita! Oikeastaan edellinen selkeämpi tappio tapahtui maaliskuussa, kun Saksa nappasi kotonaan voiton 4-1 numeroin. Silloin kukaan ei tietenkään olettanutkaan, että Kazakstan voisi Saksaa realistisesti haastaa. Sen jälkeen Kazakstan kuitenkin on ehtinyt pelaamaan materiaalia katsoen erinomaisesti. Mahtuupa syyskuun otteluruuhkaan myös harjoitusottelusta napattu voitto 1-0 numeroin Georgiaa vastaan. Näistä lähtökohdista Kazakstan on ehdottomasti syytä asettaa hienoksi peli-ideaksi tähän kamppailuun.

Veikkaussivut | Tuomas