VIDEO: Barcelona-tähdiltä todella juonikas rangaistuslaukausmaali

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Lionel Messi, Luiz Suarez ja Neymar olivat eilen illalla aivan eri planeetalta kuin muut kentällä olleet pelaajat, kun Barcelona murskasi Celta Vigon La Ligassa luvuin 6 – 1.

Lionel Messille siunaantui ottelussa mahdollisuus tehdä Espanjan liiga uransa 300. maali rangaistuspilkulta, mutta mies luopui tilaisuudesta ja antoi sen sijaan Luiz Suarezin iskeä hattutempun täyteen ottelun 81. peliminuutilla. Argentiinalainen voitti Barcelonalle rangaistuspotkun toisella puoliajalla. Mies otti pallon itselleen ja asteli sen kanssa pilkulle. Katsojat ja selostajat olivat varmoja siitä, että Kirpun maalisarake näyttää vedon jälkeen jälleen yhtä maali enemmän. Mutta Messi tekikin jotain täysin odottamatonta. Maalin perukoille painuvan laukauksen sijaan hän laittoi pienellä kosketuksella pallon vieremään sivusuuntaan Luiz Suarezille, joka sijoitti pallon yhdellä kosketuksella vieraiden maalivahdin selän taakse. Maali on näyttävyydeltään varmasti kauden 2015/2016 hienoin rangaistuslaukausmaali.

Katso ja ihastu:


Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana kaikkien suurten jalkapallosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri sarjojen otteluista ennen ottelu sekä live-vedon puolella. Unibet tarjoaa myös kattavan valikoiman otteluita katsottavaksi ilmaiseksi live-streamin kautta

Lue myös:

Amerikkalainen teinisensaatio teki tennishistoriaa

Messi pokkasi jälleen yhden palkinnon kaappiinsa