Barcelona vahvisti jättihankintansa - Maksoi käsittämättömän hinnan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/11/2014
Jaa tämä...

FC Barcelona maksoi tähtihyökkääjästä pitkän pennin.

Liverpool tiedotti perjantaina omilla verkkosivuillaan, että seura on päässyt FC Barcelonan kanssa yhteisymmärrykseen Luis Suarezin siirtymisestä katalaanijoukkueeseen.

Kyseinen kauppa on ollut huhujen mukaan vireillä jo pidemmän aikaa, mutta Barcelona pystyi lyömään diilin lukkoon vasta, kun seura sai kaupattua Alexis Sanchezin Arsenaliin.

[ Nordicbet tarjoaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden testata vedonlyöntiä riskittömästi! Nappaa peräti 50€ riskitön veto tästä linkistä! ]

Telegraph -lehti kertoo verkkosivuillaan, että Barca maksoi Liverpoolille Suarezista hulppeat 75 miljoonaa puntaa eli noin 88 miljoonaa euroa. Kyseessä on kolmanneksi suurin siirtosumma jalkapallon historiassa.

Ennätysten kirjoissa edelle kiilaavat vain Real Madridin tähtikaksikko Gareth Bale (noin 107 milj. euroa) – Cristiano Ronaldo (noin 100 milj. euroa).

Suarezista ei ole kuitenkaan hetkeen iloa Barca-faneille, sillä mies suorittaa neljän kuukauden mittaista peli- ja harjoittelukieltoaan, jonka mies sai purtuaan MM-kisoissa Italian Giorgio Chielliniä olkapäästä.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut