VIDEO: FC Hakalla jälleen talousongelmia - pelaajasiirtoja rajoitetaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Valkeakosken ylpeys ei tee toistaiseksi pelaajasiirtoja.

Suomen Palloliitto n päättänyt Miesten Ykkösen lisenssikomitean toimesta, että Ykkösessä pelaavan FC Hakan pelaajasiirtoja rajoitetaan toistaiseksi. Syynä siihen on, että heillä on maksamatta erääntynyttä velkaa Palloliitolle.

Rajoitus astuu voimaan perjantain päättyessä ja rajoitus tulee päättymään viides päivä elokuuta puolen yön aikoihin. päättyy 5. elokuuta kello 24. Tuona aikana FC Haka ei pysty siis rekisteröimään uusia pelaajia.

FC Hakalla oli jo viime kaudella menossa tervehdyttämisohjelma, jossa luonnollisesti pelaajatkin joutuivat sopeutumaan, kun pelaajapalkkioita leikattiin.

Ykkönen käynnistyy muutaman päivän kuluttua. Ensimmäisen kierroksen kamppailussa FC Haka kohtaa kotonaan TPS:n, jonka pelaaminen koko kaudella oli pitkään epävarmaa niinikään talousongelmien takia.

FC Haka yllätti keskiviikkona Suomen Cupissa RoPSin lukemin 4-1 ja eteni jo kahdeksan parhaan joukkoon. Kierrosta aikaisemmin he olivat pudottaneet jatkosta toisen Veikkausliigassa pelaavan joukkueen, Ilveksen.

 

Tulevana viikonloppuna pelataan jälleen Euroopan huippusarjoja kuten Valioliigaa, La Ligaa ja Veikkausliigaa.

Peliyhtiö Unibet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapalloosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Palloliiton tiedote

Lue myös:
Siirtyykö Ronaldo Pariisiin vai jatkuuko Madrid-ura?
Ilkay Gündogan on siirtymässä Valioliigaan

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa