VIDEO: Veikkausliigan viime kauden paras puolustaja Turkuun

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Turkulaisseura vahvistuu erinomaisella puolustajalla.

Jalkapalloseura FC Inter on tehnyt merkittävän pelaajahankinnan. Viime kaudella Veikkausliigan parhaaksi puolustajaksi valittu nigerialainen Faith Friday Obilor jättää RoPS:n ja siirtyy Turkuun 1+1-mallisella sopimuksella.

Obilor on pelannut Suomen kentillä vuodesta 2011 lähtien. Hän on ehtinyt edustamaan FC Interiä aiemmin kaudella 2012, jolloin nigerialainen oli syyskauden lainalla Turussa. RoPS:n ja FC Interin lisäksi 24-vuotias puolustaja on edustanut Suomessa Veikkausliigaan nousun tehnyttä PS Kemiä.

FC Interin puheenjohtaja Stefan Håkans oli luonnollisesti iloinen, kun sopimus Obilorin kanssa varmistui.

– Tunnemme pelaajan hyväluonteisena ja voimakkaana puolustajana tietysti jo entuudestaan. Olemme myös iloisia, että hänet valittiin liigan parhaaksi puolustajaksi, koska olemme samaa mieltä asiasta. Oikeastaan olemme olleet kiinnostuneita hänestä koko ajan jo laina-ajan jälkeen ja nyt mahdollisuus vihdoin avautui, Håkans totesi seuran tiedotteessa.

Liigacup käynnistyy FC Interin osalta tulevana perjantaina. Alkulohkon otteluista ensimmäinen on vuorossa, kun vieraaksi saapuu vantaalainen PK-35.

Peliyhtiö Bet365 tarjoaa jalkapallosarjoihin erinomaiset kertoimet ja loistavan talletusbonuksen.

Lähde: FC Inter tiedote

Lue myös:
Kärsiikö ManU saman kohtalon kuin Barca ja Real?
Chelsea-tähti kiidätettiin Everton ottelun jälkeen paareilla sairaalaan

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa