FC Interille mielenkiintoinen vahvistus saksalaisseurasta!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

FC Inter hankkinut vahvistuksen saksalaisseurasta.

FC Inter on hankkinut kevätkauden saksalaisessa SV Elversbergissä pelanneen Sebastian Mannströmin turkulaisseuran vahvuuteen.

Mannström ja FC Inter ovat solmineet kauden 2016 loppuun asti kestävän sopimuksen.

Mannström on lähtöisin Kokkolasta ja edusti uran alkuvaiheilla kasvattajaseuraansa GBK:ta. Laitalinkki on Suomessa edustanut kotikaupunkinsa seuran lisäksi Veikkausliigassa FF Jaroa ja HJK:ta. Jälkimmäisen riveissä hän voitti neljä kertaa Veikkausliigan mestaruuden ja kahdesti Suomen Cupin. Yhteensä Mannström on pelannut Suomen korkeimmalla sarjatasolla 169 ottelua.

Mannström ei ole myöskään täysin vieras näky Suomen maajoukkueessa, sillä maajoukkuetasolla hän on edustanut Suomea viidessä ottelussa.

FC Interin päävalmentaja Job Dragtsma pitää Mannströmiä erinomaisena lisänä joukkueeseen.

– Sebastian on monikäyttöinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan melkeinpä kaikkia hyökkäyspään pelipaikkoja. Uskon hänen sopivan pelityyliimme erittäin hyvin.

– Tässä vaiheessa on myös tärkeää, ettei uuden pelaajan tarvitse ensimmäiseksi totutella Veikkausliigan tyyliin tai muuten elämään Suomessa. Hän on kokenut pelaaja, joka pystyy auttamaan meitä kentällä heti, Dragtsma totesi.

Uuden hankinnan ensiesiintyminen mahdollisesti tänään

Mannströmin ensimmäistä esiintymistä ei todennäköisesti jouduta odottelemaan pitkään, sillä mies saattaa debytoida jo tänään ÅIFK:n riveissä Kakkosen ottelussa, mikäli pelaajan kansainvälinen pelilupa saapuu ajoissa. ÅIFK on FC Interin yhteistyöseura.

FC Interin urakka Veikkausliigassa jatkuu keskiviikkona ottelulla KTP:tä vastaan. Sarjataulukossa joukkueiden välinen piste-ero on 13 pistettä turkulaisten eduksi, mutta kotkalaisseura on kotonaan hyvin yllätysvalmis. Veikkaussivut tarjoaa vihjeen illan toiseen otteluun, jossa yhteen iskevät KuPS ja IFK Mariehamn. Lue kamppailusta vihje tästä.

Veikkausliigan lisäksi Mestarien liigan karsinnoissa pelataan keskiviikkona viisi ottelua. Illan yksi odotetuimpia kamppailuita on Valencian ja AS Monacon yhteenotto. Lue kamppailusta vihje tästä.

Torstaina pelataan Eurooppa-liigan karsintojen playoff-vaihetta. HJK matkustaa FC Krasnodarin vieraaksi Venäjälle. Peliyhtiö Unibet lähettää ottelun ilmaiseksi live stream-palvelussaan.

Lähde: FC Inter

Lue myös:
Manchester United yrittää jättihankintaa Saksasta!
Manchester Unitedille tärkeä 3 – 1 voitto Club Bruggesta!

unibet