VIDEO: FC Interin pelaajalta käsittämätön vapariosuma

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Suomen Liigacupissa tykitettiin jo nyt varmasti yksi kotimaisen jalkapallokauden komeimmista osumista. 

Sadat ulkomaiset ja kotimaiset mediat Veikkaussivut.com mukaan lukien uutisoivat eilen, sunnuntai-iltana La Ligassa Barcelonan ja Celta Vigon välisessä ottelussa nähdystä törkeän upeasta Lionel Messin ja Luiz Suarezin juonimasta rangaistuslaukausmaalista. Mutta osataan suomessakin hienojen futismaalien teko!

Tästä loistava osoituksena on maanantaina Liigacupissa FC Interin ja Helsingin IFK:n välisessä ottelussa nähty Interin Joni Ahon kiskaisema ottelun voittomaali. Turkulaiset saivat ottelun 13. peliminuutilla vapaapotkun tasan kentän puolivälistä, josta Aho toimitti pallon aina toiseen päätyyn maalin yläkulmaan asti. HIFK:n maalivahti Carljohan Eriksson oli tilanteessa vielä talviloman vietossa ja hän saakin ottaa maalista jonkin verran piikkiinsä, mutta se ei poista sitä tosiasiaa että veto on upea.

Interin on eilisiltaisen voittonsa myötä Liigacupin B-lohkon kakkosena napattuaan neljästä pelaamastaan ottelusta kaksi voittoa, yhden tasapelin ja yhden tappion. Lohkoa johtaa FC Lahti saldolla kaksi voittoa ja kolme tasapeliä.

Lue myös:

Amerikkalainen teinisensaatio teki tennishistoriaa

VIDEO: Kiinalaiset jahtaavat Barcelonan pelaajaa hurjalla summalla