Kaan Kairinen saa näytönpaikan Juventuksessa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 12/07/2015
Jaa tämä...

Suomen alle 18-vuotiaiden Huuhkajien maajoukkuerinkiin kuuluva seuratasolla Veikkausliiga-joukkue FC Interiä edustava Kaan Kairinen on kutsuttu Italiaan antamaan näyttöjä osaamisestaan.

Veikkausliigan viime vuoden tulokkaaksi valittu Kairinen matkustaa viime vuodet Seria A:ta dominoineen Juventuksen testattavaksi. Vanha Rouva on tiettävästi seurannut 16 – vuotiasta suomalaista jo pidemmän aikaan. Kairista ei ole kutsuttu antamaan näyttöjä aivan huvin vuoksi, sillä Juventuksella on pitkän scouttaamisen johdosta tiedossa kaikki nuorukaisen heikkoudet ja vahvuudet.

Aiemmin muun muassa Valioliigaseura Tottenhamin ja tanskalaisen FC Midtjyllandin testileireillä käynyt Kairinen teki Veikkausliiga debyyttinsä kauden 2014 viimeisessä ottelussa FF Jaroa vastaan. Viime kaudella keskikentällä pelaavaa Kairinen vakiinnutti jo pelipaikkansa FC Interin miehistössä. Tänä syksynä Kairinen on niittänyt mainetta muun muassa UEFA.com sivun viikon ”Wonder Kid” huomiolla. Lisäksi brittilehti The Guardian rankkasi Kairisen lokakuussa 50 maailman parhaan nuoren pelaajan joukkoon. Nyt postiluukusta tipahtanut kutsu yhden Euroopan suurimman seuran testeihin on seuraava todellinen harppaus uralla, mutta pelipaikka Italiassa on silti vielä todella kaukana.

Viime kaudella Mestarien Liigan finaalissa Barcelonalle hävinneessä, vuonna 1897, perustetussa Juventuksessa ei ole koskaan pelannut suomalaisia.

Tänään pelataan Mestarien Liigan lohkovaiheen päätöskierros. Parhaat vihjeet otteluihin löydät täältä!

Lue myös:

Paul Pogba, miksi vierailit Louis van Gaalin lempiravintolassa?

Nähdäänkö Super Mario tulevaisuudessa El Clasicossa?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa