VIDEO: FC Jazz suurissa ongelmissa - taustayhtiö menossa konkurssiin?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Porilaisseuran taloustilanne herättää suurta huolta.

Jalkapallon ykkösessä pelaava FC Jazz kiistää tiedon, jonka mukaan seuran taustayhtiö olisi menossa konkurssiin. Heikosta menestyksestä huolimatta porilaisryhmä pystyy hallituksen puheenjohtajan Kari Kaivo-ojan mukaan jatkamaan toimintaansa ensi kaudella joko Ykkösessä tai Kakkosessa. Tämä ei ole toisaalta ensimmäinen kerta, kun FC Jazzin kohdalla puhutaan konkurssista.

– Jos konkurssivaara olisi olemassa, olisin siitä tietoinen. Huhu ei pidä paikkaansa. Kaivo-oja sanoo Yle Urheilulle.

Kaivo-oja kertoo, että hän ei ole iloinen FC Jazzin yleisömääristä. Hän katsoo, että heikon yleisösuosion taustalla on paitsi alkukauden huono sää ja joukkueen loukkaantumiskierre, myös porilaisseuran osakseen saamaa arvostelu alueen lehdistössä.

– Yksi paikallinen lehti kirjoitti ikävästi asioista. Ei se ole innostanut yleisöä lähtemään paikan päälle. Monet ulkopaikkakuntalaisetkin ovat hämmästelleet, että paikkakunnan omasta joukkueesta kirjoitetaan näin. Muualla innostetaan yleisöä lähtemään peleihin, kun täällä isketään puukkoa selkään ja vielä väännetään perään. Huonoina hetkinä kaivattaisiin rohkaisua.

FC Jazz on tällä hetkellä Ykkösessä viimeisenä kahdeksan pisteen päässä säilymisestä. Jäljellä joukkueella on neljä ottelua, joista ensimmäisessä porilaiset pelaavat sarjataulukon kärjessä olevaa JJK:ta vastaan. Loppukauden otteluohjelma onkin haastava.

Katso FC Jazzin edellisen ottelun parhaat palat:

 

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Hans Backe kumoaa eroamispuheet – “Täysin järjetöntä”
VIDEO: Lionel Messi loukkaantuneena useita viikkoja

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa