FC Kööpenhamina - Galatasaray 5.11.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/05/2013
Jaa tämä...

Juhliiko Galatasaray kolmea pistettä Tanskan vierailullaan?

FC Kööpenhamina – Galatasaray, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,25 | 3,40 | 2,35 

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan ottelutarjontaa, Tanskan illassa pisteistä taistelevat FC Kööpenhamina sekä vieraaksi saapuva turkkilainen Galatasaray. Kyseessä on molemmille joukkueille Mestarien liigan neljäs kamppailu. Kolmen kierroksen saldona FC Kööpenhaminalla on yksi tasapeli sekä kaksi tappiota. Materiaaliltaan FC Kööpenhamina on lohkon heikoin joukkue. Maalinteossa FC Kööpenhamina on onnistunut vasta kaksi kertaa, mutta omissa verkot ovat kylläkin heiluneet jo kahdeksan kertaa. Tanskan liigassa FC Kööpenhamina on kahteen edelliseen otteluun viimeistellyt peräti kahdeksan maalia, mutta niistä otteluista ei voida tehdä mitään johtopäätöksiä. FC Kööpenhaminalla on ollut maalinteon kanssa selkeitä ongelmia kansainvälisissä otteluissa.

Galatasaray omaa ehdottomasti hurjasti enemmän laatua joukkueessaan kuin FC Kööpenhamina, sillä Galatasaray on joukkueista huomattavasti laadukkaampi etenkin yksilötaidossa. Galatasaray tunnetaan tietenkin äärimmäisen vahvana kotijoukkueena, mutta Galatasaray on onnistunut kolmessa ensimmäisessä ottelussa sen verran hyvin, että sijoitus on lohkossa heti toisena. Kaikki kilpailut mukaanlukien Galatasaray on tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa. Viimeksi Galatasaray pelasi Juventuksen vieraana Mestarien liigan ottelussa hienosti tasapelin 2-2 maalein. Tasapeli Torinosta oli ehdottomasti äärimmäisen hieno suoritus.

Galatasaraylle tarjotaan nyt hienoa mahdollisuutta jo senkin takia, sillä kolmantena lohkossa oleva Juventus kohtaa tänään Real Madridin. On siis todennäköistä, että Juventus ei tule ainakaan kolmea pistettä nappaamaan. Galatasaraylla on parhaimmillaan mahdollisuus kuroa tänään etumatkaa itselleen Juventukseen nähden peräti viisi pistettä. FC Kööpenhamina tulee keräämään tässä lohkossa suurimman osan pisteistään kotonaan, mutta lähtökohtaisesti FC Kööpenhamina pelaa yksinkertaisesti liian kovassa seurassa. Siitä ehdottomasti lähdetään, että Galatasaray tulee tänään vierasvoiton nappaamaan. Moni asia viittaa tässä kamppailussa vierasvoittoon.

Veikkaussivut | Tuomas