FC Kööpenhamina - Real Madrid 10.12.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/10/2013
Jaa tämä...

Joutuuko FC Kööpenhamina kotonaankin madrilaisten jyräämäksi?

FC Kööpenhamina – Real Madrid, merkki 2, kerroin 1,41 Nordicbet
FC Kööpenhamina (+1) – Real Madrid, merkki 2, kerroin 2,05 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 7,35 | 6,45 | 1,41 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan ottelutarjontaa, Tanskan illassa yhteen iskevät FC Kööpenhamina sekä Espanjasta vieraaksi saapuva Real Madrid. Tässä ottelussa ei sinänsä pelata juurikaan enään jatkopaikoista, sillä Real Madrid tulee lohkon ylivoimaisesti voittamaan ja puolestaan FC Kööpenhamina tulee jäämään lohkossa todennäköisesti viimeiseksi. FC Kööpenhaminalla on edelleen mahdollisuus jopa lohkon kakkospaikkaan, mutta valitettavasti tanskalaiset tulevat sen suhteen pettymään. FC Kööpenhaminalle pelaaminen Mestarien liigassa on upea asia, mutta muuten tanskalaisryhmä pelaa liian kovassa porukassa. Viisi ottelua Mestarien liigassa ovat FC Kööpenhaminalle tuottaneet neljä tehtyä maalia sekä peräti yksitoista päätettyä maalia.

Real Madrid on napannut viiteen Mestarien liigan otteluun voiton neljä kertaa sekä kerran Real Madrid on pelannut tasapelin. Real Madrid lähti Mestarien liigaan yhtenä kärjen suurimmista haastajista ja ainakin toistaiseksi espanjalaisryhmä on pelannut materiaalinsa edellyttämällä tasolla. Tämä ottelu on tuskin Real Madridille kauden kohokohtia, mutta toisaalta viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet Real Madridille neljä voittoa. Voidaan siispä olettaa, että Real Madridilla löytyy sen verran ammattitaitoa, jotta tähän otteluun asennoituminen sujuu ilman suurempia ongelmia. Jos ei oteta mukaan laskuihin edellistä Cupin ottelua, neljään edelliseen otteluun Real Madrid on viimeistellyt kahdeksantoista maalia – se on kaiken kaikkiaan aivan järjetön suoritus!

FC Kööpenhamina tunnetaan suhteellisen laadukkaana kotijoukkueena, mutta tänään tanskalaiset joutuvat valitettavasti pettymään. FC Kööpenhaminalle pelaaminen Mestarien liigassa on monelle pelaajalle unelmien täyttymys, mutta Real Madrid on täysin ansaitusti vieraissakin suursuosikin asemassa. FC Kööpenhamina on pystynyt kovalla prosentilla viime aikoina otteluita voittamaan, mutta toisaalta Tanskan liigan otteluista on turhaa tehdä minkäänlaisia johtopäätöksiä. On täysin totta, että Real Madrid kärsii loukkaantumisista, mutta se ei tarkoita sitä, että FC Kööpenhaminaa olisi syytä lähteä vetokupongille tarjoamaan. Ilman esimerkiksi Cristiano Ronaldoa sekä Sami Khediraakin joukkueiden välinen tasoero on niin valtava Real Madridin eduksi, että ihan huoletta maalin tasoituksellakin vierasvoittoa vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas