FC Lahti - JJK 19.6.2013 | Veikkausliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

FC Lahti isännöi JJK:ta viimeisten kohtaamisessa.

FC Lahti – JJK, merkki 2, kerroin 3,30 ComeOn!

Kauden ongelmajoukkueet kohtaavat tänään Lahdessa. FC Lahti pitää Veikkausliigassa perää ja JJK on vain kolmen pisteen päässä toiseksi viimeisenä. Voitolla tänään JJK pystyisikin repimään eron jo kuuteen pisteeseen Veikkausliigan häntäpäässä.

FC Lahden esitykset eivät ole hurraa huutoja tällä kaudella nostattaneet. Joukkue lähti kauteen suurin odotuksin, mutta on valahtanut lopulta aivan viimeiseksi. Edellisessä ottelussa RoPsia vastaan lahtelaisten peli kulki jo ajoittain mallikkaasti, vaikka voitto jäikin ottamatta. Tänään vastassa on peliään koko ajan parantanut ja viime kierroksella MIFK:n voittanut JJK. Lahti saa laittaa parastaan, jotta jyväskyläläiset tänään kaatuisivat.

JJK kaatoi viime kierroksella hienon esityksen päätteeksi myöskin hyvin pelanneen MIFK:n. Pääarkkitehtina tuolloin hääri Eero Markkanen, joka teki ottelussa paluun kentille loukkaantumisen jälkeen. Markkanen iski kaksi maalia muutaman minuutin sisään, mutta valitettavasti loukkaantui myös kyseisessä ottelussa ja on jälleen muutaman viikon sivussa. Tänään olisi JJK:lle tarjolla erittäin tärkeitä pisteitä, jotta kuumottava jumbosija jäisi taas astetta kauemmaksi.

JJK jatkaa voittojen tiellä ja ottaa kolme pistettä.