Liigacupin mestaruus Lahteen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Mustat Kuhnurit juhlivat Liigacupin mestaruutta.

FC Lahti juhlii jalkapallon Liigacupin mestaruutta. Mustat Kuhnurit voittivat Liigacupin finaalissa Seinäjoella viime kaudella Suomen mestaruutta juhlineen SJK:n.

Maalittoman 90 minuutin jälkeen voittajaa haettiin lopulta aina rangaistuspotkukilpailussa, jonka FC Lahti vei lukemin 4-3.

FC Lahden maalivahti Tomi Maanoja torjui rangaistuspotkukilpailun ratkaisevassa parissa Timo Tahvanaisen laukauksen ja Hassan Sesay laukoi puolestaan ratkaisevan osuman.

– Voittaminen on keskimäärin kivempaa kuin häviäminen. Tiesin ottavani yhden tai kaksi, jätkät hoitivat sitten loput, Maanoja kommentoi Ruudun lähetyksessä.

FC Lahti oli selviytynyt finaaliin voitettuaan B-lohkon yhdeksällä pisteellään. Voitot FC Interistä ja HIFK:sta ja kolme tasapeliä riittivät heidän kannaltaan hyvän ristiinpelaamisen jälkeen lohkovoittoon. SJK puolestaan voitti lohkonsa hyvin selkeästi.

FC Lahdelle Liigacupin voitto on seurahistorian kolmas. Liigacupin mestaruudestahan on pelattu vuodesta 1994 asti, mutta kausien 2001–2003 aikana kilpailua ei pelattu.

Lauantaina on pelattu ja pelataan myös suuri määrä eurooppalaisten huippusarjojen otteluita. Esimerkiksi Englannin Valioliigassa tahkotaan kuusi kamppailua ja Espanjan La Ligassa pelataan viiden ottelun mittainen kattaus.

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Norjalaisella mummulla pysyy pallo hallussa
VIDEO: Zlatan laittaa työnhakijan kovaan paikkaan rekrytointihaastattelussa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa