Suomalaisjoukkueiden vierasottelut suorana Unibet TV:stä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/07/2015
Jaa tämä...

Jalkapallon Eurooppa liigan ensimmäisen karsintakierroksen toiset osaottelut ovat vuorossa tulevana torstaina.

Jalkapallon Eurooppa liigan karsintaottelut jatkuvat tulevana torstaina, ja suomalaisittain mielenkiinto kohdistuu kolmen Veikkausliigaseuran otteluihin. FC Lahden, SJK:n kuin myös VPS:n ensimmäisen karsintakierroksen jälkimmäiset osaottelut ovat nähtävissä Unibet TV:stä täysin ilmaiseksi.

SJK kärsi kirvelevän 0–1-kotitappion ensimmäisessä osaottelussa Helsingissä viime torstaina. Tämän viikon torstaina pelattava toinen osaottelu käynnistyy kello 22.15.

Ensimmäisessä osaottelussa viime torstaina toinen Veikkausliigaseura FC Lahti taisteli puolestaaan 2–2-tasapelin IF Elfsborgia vastaan Lahdessa. Torstain toinen osaottelu käynnistyy kello 19.00.

Ensimmäisessä osaottelussa kolmas Veikkausliigaseura VPS johti kaksikymmentä minuuttia ennen ottelun loppua ruotsalaisseura AIK:ta vastaan maalein 2–0, mutta ruotsalaisvieraat kirivät 2–2-tasapeliin. Torstain toinen osaottelu käynnistyy kello 20.00.

Kaikki edellämainitut ajat ovat Suomen aikaa.

– Suomalaisjoukkueiden europelit ovat ehdottomasti yksi futiskesän kohokohdista. Siksi haluamme tarjota suomalaisille jalkapallofaneille mahdollisuuden seurata pelejä suorana, kertoi Unibetin maajohtaja Antti Tikka.

Myös Mestarien liigan karsinnat vauhtiin

Eurooppa liigan karsintojen lisäksi vauhtiin saadaan myös Mestarien liigan karsintaottelut. HJK aloittaa urakkansa tiistaina 14.7. vierasottelulla latvialaista FK Ventspilsiä vastaan. Myös helsinkiläisseuran vierasottelu on nähtävissä Unibetiltä ilmaiseksi.

HJK pelasi maanantaina rakasta vihollista HIFK:ta vastaan. Kyseessä oli Veikkausliigakesän yksi odotetuimmista kamppailuista. Taisto päättyi lopulta pistejakoon numeroin 1-1.

Unibetin livestream on erinomainen tapa seurata huippu-urheilua niin kotisohvalta kuin mistä tahansa muualtakin. Palvelun käyttämiseksi riittää, että sinulla on pelitililläsi rahaa vähintään yksi sentti.

Lue myös:
Kuolonuhreja ja mellakoita Copan American mestaruusjuhlissa!
Oseanian mestaruuskisoissa jälleen hurja teurastus!

veikkaushuone