Pietarilainen suurseura yhteistyöhön FC Lahden kanssa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 02/09/2016
Jaa tämä...

Mustat Kuhnurit suunnittelevat yhteistyötä pietarilaisen suurseuran kanssa.

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava FC Lahti ja pietarilainen jalkapalloseura Zenit hahmottelevat yhteistyömahdollisuuksia. Sen olisi tarkoitus kattaa yhteistyötä niin junioritoiminnassa kuin myös liigajoukkueen mahdollisten uusien testipelaajien kartoittamisessa.

FC Lahti teki tiistaina asiasta tiedotteen, jossa heidän toimitusjohtaja Tomi Honkanen arvioi, että esimerkiksi Zenitin aloitteellisuus ja Pietarin sijainti voivat tarjota hyviä mahdollisuuksia yhteistyöhön.

– Parhaassa tapauksessa eri tarpeisiin rakennettu yhteistyöverkostomme voisikin toimia keskitettynä pelaajahankintojen ja molemminpuolisen näyttömahdollisuuksien väylänä, Honkanen totesi.

FC Lahden ja Zenitin mahdollisen yhteistyön takana on pääasiassa FC Reippaan kautta syntynyt yhteys Pietariin, joka poiki FC Lahden liigamiehistöön testiin laituri Jevgeni Kozlovin.

Viimeksi FC Lahti kohtasi perjantaina HJK:n vieraskentällä Liigacupin merkeissä tasaten pisteet vauhdikkaan kamppailun jälkeen maalein 1-1.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana jalkapallosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jalkapallosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: FC Lahti tiedote, Yle

Lue myös:
Pep Guardiola koittaa napata iso kaloja mukanaan Valioliigaan
Veikkausliigan suurseuralle kovan luokan vahvistus

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa