FC Twente - FC Inter | Eurooppa Liiga 19.7.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Inter metsästämään hyvää tulosta Hollannista.

FC Twente – FC Inter (+1), merkki 2, kerroin 
FC Twente – FC Inter (+2,5), merkki 2, kerroin 

Jalkapallon Eurooppa Liigan karsintoja, FC Inter aloittaa oman urakkansa karsinnoissa matkustamalla Hollantiin FC Twenten vieraaksi. Urakka ei tule olemaan helppo, mutta ei mahdoton. Twenten pelituntuma ei voi olla hyvä, Hollannissa maan pääsarja ole käynnissä. Inter on pelannut hyvän alkukauden Veikkausliigassa, kahteen viime otteluun alla ovat voitot niin Islannin mestarin tiistaina murskanneesta HJK:sta kuin myös Eurooppa Liigan karsinnoissa mukana olevasta JJK:sta! 

Interin valmennus on luonnollisesti seurannut tarkkaan Twenteä viime aikoina, joten turkulaisille on selvillä hyvin, minkälainen vastustaja on Hollannissa joukkuetta odottamassa. Inter saa mukaan hyvän joukkueen, miinuksena toki Magnus Bahne, Interin ykkösmaalivahti. Bahne ei, valitettavasti, voi pelata selkävaivojen takia. Muuten Interillä on mukana vahva joukkue.

Todennäköisesti on vain hyvä asia, että Inter pääsee aloittamaan ottelusarjan Hollannista. Yhden vierasmaalin tekeminen voisi olla Twenten kannalta paha asia. Varsinkin tämän viikon aikana jokainen on varmasti huomannut, miten pienempien kotikentällä selkeiden suosikkien on vaikeaa pelata. Esimerkiksi Salzburgin tappiota ei ole voinut jättää huomiomatta. On siis selvää, että mikäli Inter onnistuu Hollannista hankkimaan hyvän tuloksen, on Turussa kaikki mahdollisuudet tiputtaa hollantilaiset jatkosta.

Veikkaussivut | Tuomas