Roger Federer - Juan Martin Del Potro 1.11.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/03/2018
Jaa tämä...

Saako Roger Federer nopean revanssin Juan Martin Del Potrosta?

Roger Federer – Juan Martin Del Potro, merkki 1, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 2,14 | 1,69 

 

 

ATP-tennistä Pariisista, kahdeksan parasta pelaajaa ovat vielä jäljellä selvittämässä paremmuttaan. Sveitsin Roger Federer sekä Argentiinan Juan Martin Del Potro kohtaavat kenties päivän odotetuimmassa ottelussa. Lähtökohtaisesti tiedossa on äärimmäisen jännittävä kohtaaminen. Ottelun voittaja tulee pelaamaan itsensä neljän parhaan joukkoon. Roger Federer on varmasti erittäin näyttöhaluinen, sillä sveitsiläinen hävisi Baselissa kotiturnauksensa finaalissa juuri hetki sitten Juan Martin Del Potroa vastaan. Juan Martin Del Potro voitti Baselin turnauksen ja se varmasti sattui Roger Federeriin. Sveitsiläinen on voittanut tällä kaudella vasta yhden turnauksen, mutta Pariisissa Roger Federer ei ole hävinnyt vielä erääkään.

Juan Martin Del Potro ei vakuuttanut eilisessä ottelussa Grigor Dimitrovia vastaan millään tavalla, sillä Grigor Dimitrov voitti ensimmäisen erän ja toisekseen bulgarialaiselle tarjottiin kaikki mahdollisuudet ottelun voittamiseen! Juan Martin Del Potro liikkui Grigor Dimitrovia vastaan jollain tapaa heikosti. Juan Martin Del Potro tulee kohtaamaan tässä ottelussa hyvin Grigor Dimitrovin tyyppisen pelaajan, sillä Roger Federer on pelaajana paljon Grigor Dimitrovin kanssa samanlaisia. Roger Federer on ollut itseasiassa Grigor Dimitroville yksi esikuvista, joten Juan Martin Del Potro joutuu uudelleen samanlaiseen testiin. Juan Martin Del Potro on menestynyt tällä kaudella Roger Federeriä paremmin, joten Juan Martin Del Potron fyysinen kunto ei ole enään parasta mahdollista luokkaa. Kausi on ollut erittäin pitkä ja se onkin ajoittain näkynyt argentiinalaisen liikkumisessa. 

Roger Federerille on äärimmäisen tärkeää menestyä tässä turnauksessa, sillä nyt sveitsiläinen on päässyt sentään jo kahdeksan parhaan joukkoon. Roger Federer on yrittänyt saada peliään mahdollisimman agressiiviseksi, joten Roger Federerin tuleekin tässä ottelussa tehdä aloitteet pallorallien aikana. Roger Federerille on tavallaan etu siinä asiassa, että Juan Martin Del Potro on joutunut pelaamaan niin paljon otteluita. Menestymistä Roger Federerille ei ole tällä kaudella tullut, mutta sveitsiläinen on saanut toisaalta lepoaikaa argentiinalaista paremmin. Tälläisellä kerroinasettelulla Roger Federer menee vetokupongille mukaan. 

Veikkaussivut | Tuomas