Roger Federer - Novak Djokovic 2.11.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/02/2013
Jaa tämä...

Käveleekö Novak Djokovic sveitsiläistähden yli Pariisissa?

Roger Federer – Novak Djokovic, merkki yli 22 peliä, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 3,60 | 1,27 

 

 

ATP-tennistä Pariisista, neljä parasta pelaajaa ovat vielä jäljellä selvittämättä paremmuuttaan kauden viimeisessä Masters -tason turnauksessa. Päivän ensimmäisessä välierässä yhteen iskevät Sveitsin Roger Federer sekä Serbian Novak Djokovic. Lähtökohtaisesti voidaan sanoa, että tänään on tiedossa mahtava tennispäivä, jos eilinen oli upea tennispäivä myös. Roger Federer lähtee haastajana Novak Djokovicin kimppuun, mutta Roger Federer pelasi Juan Martin Del Potroa vastaan eilen erittäin hyvin. Roger Federer tulee joutumaan nyt tiukkaan paikkaan, sillä Novak Djokovicin vauhtitennis tulee asettamaan sveitsiläisen siihen tilanteeseen, että Roger Federerin on pystyttävä ottamaan itse aloitteet. Normaalilla pallottelulla Roger Federer ei tule tätä ottelua voittamaan, sillä Novak Djokovic on siinä asiassa Roger Federeriä edellä.

Roger Federer tiedostaa sen faktan, että ottelun alku tässä ottelussa on äärimmäisen merkittävässä roolissa. Nopea syötönmurto Novak Djokovicille tarkoittaisi automaattisesti sitä, että Roger Federerin turnaus tulisi päättymään tänään hyvinkin nopeasti. Roger Federerin on pystyttävä pelaamaan mahdollisimman agressiiviseksi, sillä vain se on se tapa, jolla Novak Djokovic joutuu ulos oikeastaan siltä suosikkipaikaltaan. Roger Federer on hävinnyt tässä turnauksessa vain yhden erän, joten sinänsä sveitsiläinen on ollut toistaiseksi vakuuttava. Roger Federerin itseluottamus oli varmasti hieman jopa kateissa ennen viime viikkoa, mutta Roger Federer selviytyi Baselissa kotiyleisön riemuksi finaaliin ja nythän Pariisissa sveitsiläinen on samalla jo neljän parhaan joukossa.

Roger Federer on ollut pelaajana Novak Djokovicille erittäin inhottava, sillä pelaajien kolmesta edellisestä kohtaamisesta kaksi on päätynyt Roger Federerin nimiin. Pelaajat kohtasivat edellisen kerran vuosi sitten kauden päätösturnauksessa ja silloin Novak Djokovic venyi voittoon suoraan kahdessa erässä. Novak Djokovic on ehdottomasti suosikki myös tällä kerralla, mutta Roger Federer on jättänyt itsestään hyvän kuvan tämän turnauksen aikana. Roger Federerin kannalta on tärkeää, että alaselän kanssa ei tulisi enään loppukauden aikana ongelmia, sillä sveitsiläisellä on ollut kesän sekä syksyn aikana alaselän kanssa selkeitä ongelmia. Lähtökohtaisesti tässä tapauksessa on järkevintä tarjota vetokupongille yli 22 peliä -kohdetta. On jopa todennäköistä, että ottelussa tullaan pelaamaan täydet kolme erää.

Veikkaussivut | Tuomas