Roger Federer - Richard Gasquet 7.11.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/07/2013
Jaa tämä...

Juhliiko Roger Federer vaivatta voittoa Ranskan ykköspelaajasta?

Roger Federer – Richard Gasquet (+1,5 erää), merkki 1, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,33 | 3,30 

 

 

Sveitsin Roger Federer kohtaa iltapäivän ensimmäisessä ottelussa Ranskan Richard Gasquetin. Molemmat pelaajat hävisivät ensimmäisellä kierroksella, sillä Roger Federer hävisi Novak Djokovicille 2-1 numeroin, kun taas saman kohtalon kolmessa erässä Richard Gasquet koki ottelussa Juan Martin Del Potroa vastaan. Kyseessä on ATP-tenniksen päätösturnauksen ottelutarjontaa. Tänään jatketaan urakkaa jälleen kahdella kaksinpelillä sekä kahdella nelinpelillä. Lähtökohtaisesti Roger Federerin on voitettava tänään, sillä Roger Federerille olisi valtava pettymys tippua ulos neljän parhaan joukosta. Roger Federer pelasi Novak Djokovicia vastaan Pariisissa viime viikolla erittäin hyvin ja itseasiassa Roger Federer pelasi myös toissapäivänä serbialaista vastaan hyvin. Roger Federer on osoittanut viime aikoina pystyvänsä edelleen nopeilla alustoilla uhkaamaan realistisesti niin Novak Djokovicia kuin Rafael Nadalia. Tiukat ottelut ovat nyt vain kääntyneet Roger Federeriä vastaan.

Richard Gasquet on pelannut erittäin hienon kauden ja siitä palkintona Richard Gasquet sai kutsun kauden päätösturnaukseen. Richard Gasquet pelasi ensimmäisessä ottelussaan Juan Martin Del Potroa vastaan ajoittain äärimmäisen upeasti, sillä onhan Richard Gasquetin yhden käden rysty mahtavaa seurattavaa. Siitä ei päästä mihinkään. Richard Gasquet on kuitenkin liian epätasainen pelaaja. Ajoittain Richard Gasquetilla on samaa ongelmaa kuin esimerkiksi Stanislas Wawrinkalla eli yksinkertaisesti ranskalainen ei luota itseensä tarpeeksi. Se näkyi myös Juan Martin Del Potroa vastaan joissakin tilanteissa ja senpä takia Juan Martin Del Potro käänsi ottelun edukseen.

Roger Federer tiedostaa sen tilanteen erittäin hyvin, että sveitsiläinen on ollut viime aikoina erittäin hyvä huippupelaajia vastaan. Roger Federer on saanut erittäin paljon haukkuja tämän kauden aikana, mutta osittain ne ovat tulleet jopa täysin syyttä. On kuitenkin otettava huomioon, että sveitsiläinen on kärsinyt suurista ongelmista selän kanssa. Roger Federer on selkeästi nauttinut viime aikoina pelaamisesta jopa enemmän kuin missään vaiheessa tällä kaudella ja se kertoo vain siitä, että sveitsiläinen on matkustanut Lontooseen vain menestymään. Roger Federerin tulisi viedä tämä kamppailu suoraan kahdessa erässä.

Veikkaussivut | Tuomas