Roger Federer - Tommy Haas 15.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Pelaako Roger Federer itsensä kahdeksan parhaan joukkoon?

Roger Federer – Tommy Haas, merkki 1, kerroin 
Roger Federer – Tommy Haas (+1,5 erää), merkki 1, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,42 | 2,80 

ATP-tennistä Cincinnatista, Sveitsin Roger Federer kohtaa Saksan kokeneen Tommy Haasin. Ottelun voittaja tulee etenemään jo kahdeksan parhaan joukkoon. Roger Federer on pitänyt muutaman viikon taukoa ennen tätä turnausta ja se on kannattanut. Roger Federer ei antanut ensimmäisessä ottelussaan Cincinnatissa mahdollisuuksia Philipp Kohlschreiberille ja toisekseen Roger Federer on varmasti tullut hakemaan Cincinnatista vain ja ainoastaan mestaruutta. Roger Federerillä on ollut selän kanssa ongelmia, mutta nyt ne ovat taakse jäänyttä elämää.

Tommy Haas on joutunut pelaamaan tässä turnauksessa jo kaksi ottelua, kun taas Roger Federer on selvinnyt yhdellä ottelulla. Tommy Haas ei vakuuttanut Marcel Granollersia vastaan etenkään ensimmäisessä erässä, mutta toisen erän saksalainen sai helpolla, sillä Marcel Granollers ei enään uskonut mahdollisuuksiinsa. Nyt tiedossa on Tommy Haasille kuitenkin jo ihan eri tason mittari.

Roger Federer ei ole enään sellaisten turnausten suurin mestarisuosikki, missä on mukana kaikki ATP-listan huippunimet. Tommy Haas ei kuitenkaan siihen kastiin lukeudu. Tommy Haas on yllätysvalmis ja kokenut pelaaja, mutta sveitsiläisen tulee tästä jatkoon ehdottomasti mennä.

Veikkaussivut | Tuomas