Roger Federer - Vasek Pospisil 26.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Eteneekö Roger Federer finaaliin Baselin illassa?

Roger Federer – Vasek Pospisil (+1,5 erää), merkki 1, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 1,18 | 4,60

 

 

ATP-tennistä Baselista, päivän jälkimmäisessä välierässä yhteen iskevät Sveitsin Roger Federer sekä Kanadan Vasek Pospisil. Heti alkuun voidaan todeta se fakta, että nyt jos koskaan Roger Federerin on mentävä ja voitettava turnaus Baselissa. Roger Federerille tämä kausi on ollut täynnä ongelmia. Sveitsiläinen on kärsinyt esimerkiksi selän kanssa ongelmia, mutta Baselissa Roger Federer on näyttänyt sen, että miksi Sveitsin ykköspelaaja kuuluu edelleen niihin pelaajiin, jotka voivat voittaa jopa Grand Slameita. Eilen Roger Federer voitti Grigor Dimitrovin suoraan kahdessa erässä, vaikka Grigor Dimitrov johti toista erää 3-5 numeroin sekä 0-40 sveitsiläisen syöttövuorossa.

Roger Federer tulee kohtaamaan nyt Vasek Pospisilin, erittäin yllätysvalmiin kanadalaisen. Vasek Pospisilin peli perustuu agressiivisuuteen. Roger Federer on yrittänyt saada peliään tällä kaudella samalla tavalla myös agressiiviseksi, mutta Vasek Pospisilin pelin perustuminen tarkoittaa tässä kohdassa enemmän hyvää syöttötyöskentelyä sekä sitä kautta esimerkiksi nousuja verkolle asti. Vasek Pospisilin agressiivisuus on tuottanut ongelmia useille TOP-20 tason pelaajillekin, mutta minkäänlaisesta turnauspelaajasta ei Vasek Pospisilin kohdalla voida puhua. Vasek Pospisil on erittäin epätasainen pelaaja.

Roger Federer on koko viikon vetänyt Baselin erittäin tyylikkään keskuskentän täyteen ja myös tänäänkin Roger Federer tulee saamaan hurjan tuen kotiyleisöltään. Roger Federer omaa edelleen niitä asioita mitä vaaditaan turnausvoittojen nappaamiseen. Roger Federer ei ole Baselissa turnauksen ykkössijoitettu, mutta mikäli sveitsiläinen nyt menisi finaaliin todennäköisesti Juan Martin Del Potroa vastaan, sveitsiläinen omaisi erittäin hyvät mahdollisuudet turnauksen voittamiseen. Lähtökohtaisesti kokemuksen tulee nyt puhua sveitsiläisen voitossa.

Veikkaussivut | Tuomas